TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

symfonia 26.07.2011 11:30

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

No proszę,chyba załozymy fanklub kapucynek.xd

suomii 26.07.2011 11:40

trzymanie małpy w domu to głupota. takie zwierzęta powinny żyć na wolności, a nie w zamknięciu. tak samo jak gdzieś w azji trzymają tygrysy na łańcuchu. to nie jest miejsce dla nich one nie są tam szczęśliwe. ja jednak myślę że to specjalne zwierze to będzie wilkołak, bo w każdym dodatku jest taki dziwny stwór. ale i tak można sobie pogdybać , ja mimo wszystko chciałabym zoo , że będą dzikie zwierzęta i pacela publiczna, można by było odwiedzać i np dokarmiać zwierzaki, albo pracować tam :D

Juhas 26.07.2011 12:11

A ja myślę że tym "mutantem" może być jakiś extra treser lub coś w ten deseń ;) No chyba że wolą "odgrzane kotlety" to wtedy będzie wilkołak.
Właściwie jak się takie stworzenie pojawi to tak jak wampir będzie miał stałą pozycję w moich pierwszych rodzinach ze zwierzakami :)

Co do kapucynek zgadzam się z suomi. To kompletnie dzikie zwierze którego nigdy nie przekonamy do naszych warunków bytu ;)

suomii 26.07.2011 12:35

małpki są mądre i można je nauczyć wielu rzeczy, ale mimo wszystko szkoda mi kiedy są trzymane w niewoli. tak samo jak nie jestem zwolenniczką ptaków w klatkach. przecież one nie mają gdzie latać.. zawsze chciałam mieć papugę albo kanarka ale mi szkoda ich było

Ejak 26.07.2011 13:02

Tu się zgodzę ,nie jestem za trzymaniem takich zwierząt w domu, oraz nie popieram trzymania ptaków w klatkach, ryb w kuli, psa w budzie (z łańcuchem), a tym bardziej w klatce. W Simsach też nie chce żadnych egzotycznych zwierząt, ale mogli by dać Zoo jako parcele publiczna.

symfonia 26.07.2011 13:05

Cytat:

Napisał Ejak
W Simsach też nie chce żadnych egzotycznych zwierząt, ale mogli by dać Zoo jako parcele publiczna.

Niezapominajmy,że kiedyś i koń był egzotycznym zwierzęciem.xd

Ejak 26.07.2011 13:13

Kiedyś, ale nie w chwili obecnej.

Nie zaśmiecając dodam, że mam nadzieje, że dodadzą wiewiórkę.

Lubie 26.07.2011 13:21

Wiewiórki są extra... :D
Ale tak jak gołębie w PZ, czy inaczej?

Ejak 26.07.2011 13:26

trochę jak gołębie, ale, żeby były z nimi jakieś interakcje, np. "spróbuj złapać", "oglądaj", "spróbuj nakarmić" itd.

shan 26.07.2011 13:29

Chciałbym mieć gady oraz dzikie zwierzęta błąkające się po mieście tj. lisy, wiewiórki, itd.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:07.