![]() |
Odp: KONKURSY - reorganizacja?
Ewentualnie można coś na wzór "Burzliwych dziejów", które były zorganizowane kiedyś na DOTSim. Były 4 obrazki i trzeba było ułożyć do nich historię o ile dobrze pamiętam. Takie coś też byłoby fajne.
Chyba, że UMTH własnie na tym polega :P Btw. skoro mamy PMSW, może można by kiedyś zorganizować Pokaż mi swój ogród? Zasady i sens konkursu by się nie zmieniły, tylko zamiast urządzania wnętrza domu należałoby urządzić ogród ;) To taka luźna propozycja, bo teraz i tak trwa PMSW, a 2 razy pod rząd tego samego nie ma sensu robić. @down Ale mi nie chodzi o tworzenie nowego konkursu, tylko zmianę zasad starego PMSW na ogrodowe ;) |
@up
Chyba nie trzeba robić specjalnie nowego konkursu. Po prostu w którejś edycji PMSW zamiast pomieszczenia będzie trzeba urządzić ogród ;) Wgl. chyba już ktoś kiedyś o tym wspominał, ale może warto by rozważyć jakieś kilkuetapowe konkursy (jak 4Ż), ale dla pojedynczych userów? W każdej edycji zadania byłyby takie same, ale w każdej z nich można by wybrać jakiś motyw przewodni i odpowiednio te zadania dopasowywać :> |
To znów ja.
Co powiecie na Wielką Galę OJSG edycję II? |
Cytat:
|
Ja w sumie też popieram. Z chęcią wzięłabym udział :D
|
oświeci mnie ktoś? xD
|
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63909 - tutaj pierwsza edycja :)
|
Ja również z chęcią wziął udział w Gali OJSG :D
BTW mam pomysł nie na konkurs a event. |
Jak będzie taki drugi konkurs to też wezme udział ;D Ostatnio tez brałam udział, ale w najpopularniejszych z moimi bliźniakami Draculami ^.^
|
Ja dawno nie pisałam i ogólnie nie gościłam na tym forum... z powodów osobistych. ;)
Teraz już naprawdę nie wiem kto jest kto :D Mam przypływ weny no i ogólnie chętnie wzięłabym udział w Gali OJSG. :3 Muszę się chyba zrehabilitować ostro. Musze przypomnieć, że żyję. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:46. |