TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   by Rosemarie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61060)

Malin 26.05.2012 20:18

Odp: by Katerina

Hmm... jakbym miała wybierać ładniejszą, padłoby na Canelle. Jest bardziej naturalna, ma śliczną buzię. Czwarte zdjęcie od góry <3 Pięknie wyszła! Natomiast Charlotte ma znów takie dziwne oczy, jak poprzednia Simka, dla mnie są zbyt rozciągnięte, nie wiem, czym to jest spowodowane. Być może to wina tuszu do rzęs, w każdym razie, oczy ma nie w moim guście. Twarz troszkę zbyt okrągła, ale najmniej podoba mi się jej prezentacja. Zastosowałaś dziwne światło - większość ciała jest zacieniona, a oczy ją rozjaśnione, co sprawia takie niefajne wrażenie zbytniego zjarania na solarze o.O Jedynie zdjęcie na łóżku jest ok <3
Ogólnie Simki bardzo ładne, ale zdecydowanie wygrywa Canelle. Ona jest prześliczna. Za nią 10, za Charlotte 9.

Ceasaries 26.05.2012 21:14

Canelle jest śliczna i podoba mi się jej ubranko, a jeżeli chodzi o Charlotte również mi się podoba.. i włosy ma całkiem podobne do Twoich.. (żeby były ciemniejsze..). Daje oczywiście 10/10
P.s.: Nie martw się.. nie jest twoim sobowtórem, ale chętnie bym go zobaczyła.. ^^

Rosemarie 26.05.2012 21:55

Cytat:

Napisał Ceasaries (Post 1534206)
Canelle jest śliczna i podoba mi się jej ubranko, a jeżeli chodzi o Charlotte również mi się podoba.. i włosy ma całkiem podobne do Twoich.. (żeby były ciemniejsze..). Daje oczywiście 10/10
P.s.: Nie martw się.. nie jest twoim sobowtórem, ale chętnie bym go zobaczyła.. ^^

Obecnie pofarbowałam sobie włosy na orzechowy brąz, więc raczej nie jest do mnie podobna. W ogóle nie miała nawet taka być. ;)

Yuki 27.05.2012 11:54

Canelle jest meega urocza! Podoba mi się w niej wszystko, nic dodać, nic ująć. Bomba.
Charlotte za to ma w sobie dużo seksapilu, jest równie ładna, ale jakoś bardziej lubię Calelle. Nie znaczy, że nie jest ładna. Wręcz przeciwnie, kipi seksem. :D

Rosemarie 29.05.2012 13:49

Cytat:

Napisał Yuki (Post 1534313)
Wręcz przeciwnie, kipi seksem. :D

No cóż mogę napisać. :D Takie było moje zamierzenie. :)

Mroczny Pan Skromności 29.05.2012 19:16

Canelle na zdjęciu z CASu nie przekonała mnie zupełnie, ale na zdjęciach z gry wygląda ładnie ;)
Charlotte - ach, cudna <33 Idealna, nic bym w niej nie zmienił :D

Ogólna ocena: 10.

Rosemarie 02.06.2012 15:40

Rosemarie 02.06.2012 15:50

Cytat:

Napisał Shannon (Post 1536725)
śliczna jest, szczególnie w drugiej wersji <3
naprawdę cudowna, dałabyś do pobrania? :3
śliczne kolory btw

Dzięki! Zaraz wrzucę ją na jakiś serwer i wyślę Ci link na pw. :)

Fallen 02.06.2012 19:10

Chyba zmienię orientację... xD
Ona jest cudowna, bardziej podoba mi się druga wersja - ♥ . ♥
Czy ja również mogę prosić o podesłanie mi tej piękności? :)

Yuki 02.06.2012 19:45

Katerino, chyba taki talent nie ma prawa istnieć.:D
Podziwiam tą simkę, podziwiam ciebie, że ją stworzyłaś. Cudeńko. Nie inaczej: 10.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:52.