![]() |
Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry
Searle - to zależy. Ja znalazłam nad tym stawem, pomiędzy domami rodzin Alto i Landgraab.
|
Jestem pozytywnie zaskoczona tym dodatkiem.
Są realistyczne interakcje simów ze zwierzakami np. : gładź , szczotkuj. Podoba mi się tak samo jak Searle , że meble są podrapane a nie , że zamieniają się w stertę drewna jak w dwójce. ;) Zwróciłam uwagę na to , że miski zwierzaków niestety nie da się czyścić . Fajne jest też to , że można przyrządzać wyborne jedzenie dla zwierzaków. Cechy , umiejętności , nagrody za szczęście życiowe - Cudo :3 |
Już się nie mogę doczekać aż mi zainstaluje xD.
|
Mam opcje dla leniwych(tych którym nie chce się szukać jednorożców)
Oto mój zapis do pobrania: http://hotfile.com/dl/134274260/ce3d...ackup.rar.html |
Cytat:
"Zwierzaki" bardzo mi się podobają, mimo iż gra mi się wyłączyła już 2 razy... |
Musiałam zaprzyjaźnić się z wszystkimi dzikimi końmi i osiągnąć 8 level jeździectwa nie było łatwo ale od czego mamy kody:D
(A dokładniej kod testingcheatsenabled true) |
Po jakims czasie moja simka doczekala sie coreczki. Kiedy z niemowlecia stala sie malym dzieckiem nie spodobaly mi sie dwie rzeczy:
po pierwsze dziecko nie moze przytulic sie do psa, a po drugie nie moze wejsc do duzego koja. W ts2 te interakcje byly, dlaczego nie dali tego teraz ?! Nawet ze szczeniakiem bawic sie nie moze. |
Anisia, też to zauważyłam. Jedynie psy, koty i konie mają opcję u dziecka "wąchaj" czy jakoś tak, ale małe dziecko ze zwierzakiem nie może nic zrobić. :( Szkoda, bo przytulanie słodko wyglądało. :P
|
Gdzieś na jakimś filmiku widziałem jak szczeniak skacze na małe dziecko.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:41. |