TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62143)

Karel13 11.12.2011 08:44

Odp: Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje

Gdzieś był screen jak simka trzyma taki jakby niebieski, albo biały (nie pamiętam) płomień w dłoni, więc możliwe, że będzie normalna magia, nie tylko sztuczki.

Rosemarie 11.12.2011 14:47

ale bym sie ucieszyla gdyby byla prawdziwa magia... brakuje mi tego, tylko, zeby wymyslili to lepiej niz bylo w 2...

miłośniczka zwierząt 11.12.2011 16:08

magia w 2 mi się podobała ale fakt w 1 była lepsza ;). Nie wiem co teraz wymyśla ale pewnie będzie wszystkiego po trochu tak jak zawsze. Ale dodatek na pewno będzie miał mnóstwo błędów zresztą jak każdy do 3.

Levkoni 11.12.2011 19:09

Na 99% stawiam, że to żadna normalna magia... Po pierwsze może i EA liczy na kasę, ale nie jest też głupia i na pewno zdaje sobie sprawę z tego, że gracze nie byli zadowoleni z olania tematu magii w TS2 OŻ. Teraz musieliby zrobić to samo bo dodatek jest nie o magii, a o showbiznesie. A po drugie właśnie dla tego, że to showbiznes to profesją tą będzie iluzjonista, żaden mag czy czarodziej tylko MAGIK, a magik to nie mag. Tak na prawdę to magik kojarzy się z takim jarmarcznym człowiekiem pokazującym tanie sztuczki, do tego co widać na screenach i w trailerze bardziej pasuje właśnie iluzjonista, kojarzy się właśnie bardziej z show i szokowaniem. Więc nie ma co liczyć na serio magię, i całe szczęście... Bardzo podobał mi się dodatek Agrakadabra, ale w żaden sposób to nie jest to symulacja życia... Lubię takie smaczki jak istoty okultystyczne i jakieś dziwne zjawiska w świecie simów, ale to raczej są rzeczy związane ze współczesnymi mitami, legendami miejskimi, a nie z całą fantastyką :P

miłośniczka zwierząt 12.12.2011 09:09

Ja uważam że ten dodatek pododaje różne opcje i gra będzie jeszcze bardziej chaotyczna niż jest obecnie. No ale może dzięki temu dodatkowi nie będzie nudno.

Justyna0307 12.12.2011 17:16

to będzie dodatek w którym stworzymy gwiazde... a jesli chcemy rodziny to juz lipa :/ fajnie ze nowość jest jakas ale nie wydaje mi się żeby zadowalał na dłuzej... nie widze perspetywy aby moja duża rodzina odnalazła sie w nowym dodatku :P ale pewnie i tak kupie z ciekawości... ale szału nie robi :P
Ja czekam na pory roku :P to i zwierzaki dla mnie najważniejsze było :)

miłośniczka zwierząt 12.12.2011 17:44

no ja pewnie kupię tylko po to by urozmaicić sobie rozgrywkę i tyle. Ale uważam że w obecnej rodzince na pewno ktoś skorzysta z karier które dojdą w tym dodatku.:D

Searle 13.12.2011 10:33

Dla mnie jest to powtórka z rozrywki: dodatek Kariera już mieliśmy. Mogli dorzucić te zawody tam, a zrobić osobny dodatek o magii.

miłośniczka zwierząt 13.12.2011 11:02

No ja bym powiedziała ze to jest uzupełnieniem dodatku po zmroku ;). zobaczymy ile błędów będzie miał dodatek.

Rosemarie 13.12.2011 12:44

właśnie, mogliby od razu dać te kariery w karierze albo chociażby piosenkarka to zawód, ktory powinien pojawić się w już w PZ. wciaz licze, ze pojawi się magia. ;) to tylko pierwszy trailer, moze jeszcze zostaniemy zaskoczeni.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:16.