![]() |
Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3
Jak mnie wkurza ta cała blondyneczka! Gdyby nie ona wszystko byłoby dobrze.
Mam nadzieję, że się pogodzą. Ty to masz mózg, żeby wymyślić coś takiego niesamowitego. |
nie bojta sie ta nigdzie ich nie wywalilam, jeszcze pochodza do szkoly xD hehehe
Dzieki wszystkim, fajnie jak komus sie podobaja moje wypociny a la moda na sukces xD Mam juz tak rozbudowana historie i to juz w skrocie, ze musialam wszystko rozpisac na kartkach, bo sie sama pogubie co, gdzie i kiedy xD masakra....jeszcze nie wymyslilam watku kulminacyjnego nastolatkow a juz wiem co bedzie jak beda ml.doroslymi QQ Dajcie mi troche czasu to bede dawala stopniowo zdjecia, bo mam popoludniowki wiec...dupaaaaa ;D nie mam kiedy grac. |
Uuu, nie było mnie.. no bardzo mało, a tu tyle się stało :O:O:O To jest świetne, też miałam zrobić szkołe ale będzie że odgapiam, nie no ja ci zazdroszczę, masz *****istych simów, wszystko masz takie.. no świetne, masz tyle pomysłów... WYCHODZĘ, PA PA!
|
easey - gdyby to był fejs, dałabym ci lajka : (
|
Uwielbiam to po prostu.. Nie mogę się doczekać jak to się dalej potoczy.. Ciekawe czy Kise z Tony'm się pogodzą.. Robi się gorąco..
|
Kooooocham tą historie < 3 Masz genialne pomysły!
|
Moi drodzy mam dla was smutna wiadomosc...stracilam cale zapisy wszystkich rodzinek z simsow, bo gra mi sie zrypala i wszedzie mialam tylko czarne tlo....myslalam, ze mnie zaraz slzag trafi. Stracilam zapisy, wiekszosc dodatkow i simy - WSZYSTKO.
Ale... Jedynym plusem jest, ze zapisalam wszystkie moje dotychczasowe simy na mediafie, wiec ich odzyskam, ale nie bede uz rozpisywala histori blizniakow, bo teraz to nie ma sensu i nie mam takiej mozliwosci. Musze zainstalowac znowu czyste simy, nrassem powiaze rodziny i bede grala nimi normalnie jak tylko zrobie domy i wszystkie simy "uporzadkuje" :( stracilam nawet wiekszosc zdjec....po prostu NO COMMENTS. Kochana gra.... .... Sutton i Malane tez mam zapisane, wiec na tyle dobrze... |
nie lubię :(
|
kurcze, simsy to najbardziej awaryjna gra ever!
współczuję. ta rodzinka była świetna. |
szkoda rodzinki, bliźniaków i wgl wszystkich : (
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:50. |