TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   <3 Rodzinki Eyvee <3 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63524)

Chwalisława 01.08.2012 11:32

Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Jak mnie wkurza ta cała blondyneczka! Gdyby nie ona wszystko byłoby dobrze.
Mam nadzieję, że się pogodzą. Ty to masz mózg, żeby wymyślić coś takiego niesamowitego.

eyvee 01.08.2012 22:48

nie bojta sie ta nigdzie ich nie wywalilam, jeszcze pochodza do szkoly xD hehehe
Dzieki wszystkim, fajnie jak komus sie podobaja moje wypociny a la moda na sukces xD
Mam juz tak rozbudowana historie i to juz w skrocie, ze musialam wszystko rozpisac na kartkach, bo sie sama pogubie co, gdzie i kiedy xD masakra....jeszcze nie wymyslilam watku kulminacyjnego nastolatkow a juz wiem co bedzie jak beda ml.doroslymi QQ

Dajcie mi troche czasu to bede dawala stopniowo zdjecia, bo mam popoludniowki wiec...dupaaaaa ;D nie mam kiedy grac.

easey 02.08.2012 09:30

Uuu, nie było mnie.. no bardzo mało, a tu tyle się stało :O:O:O To jest świetne, też miałam zrobić szkołe ale będzie że odgapiam, nie no ja ci zazdroszczę, masz *****istych simów, wszystko masz takie.. no świetne, masz tyle pomysłów... WYCHODZĘ, PA PA!

inseparable 02.08.2012 10:23

easey - gdyby to był fejs, dałabym ci lajka : (

Meona 02.08.2012 11:41

Uwielbiam to po prostu.. Nie mogę się doczekać jak to się dalej potoczy.. Ciekawe czy Kise z Tony'm się pogodzą.. Robi się gorąco..

aniak99 02.08.2012 13:33

Kooooocham tą historie < 3 Masz genialne pomysły!

eyvee 03.08.2012 23:08

Moi drodzy mam dla was smutna wiadomosc...stracilam cale zapisy wszystkich rodzinek z simsow, bo gra mi sie zrypala i wszedzie mialam tylko czarne tlo....myslalam, ze mnie zaraz slzag trafi. Stracilam zapisy, wiekszosc dodatkow i simy - WSZYSTKO.

Ale...
Jedynym plusem jest, ze zapisalam wszystkie moje dotychczasowe simy na mediafie, wiec ich odzyskam, ale nie bede uz rozpisywala histori blizniakow, bo teraz to nie ma sensu i nie mam takiej mozliwosci.

Musze zainstalowac znowu czyste simy, nrassem powiaze rodziny i bede grala nimi normalnie jak tylko zrobie domy i wszystkie simy "uporzadkuje" :( stracilam nawet wiekszosc zdjec....po prostu NO COMMENTS. Kochana gra....

....

Sutton i Malane tez mam zapisane, wiec na tyle dobrze...

Sqiera 03.08.2012 23:58

nie lubię :(

Spectrum 04.08.2012 00:06

kurcze, simsy to najbardziej awaryjna gra ever!

współczuję. ta rodzinka była świetna.

inseparable 04.08.2012 00:23

szkoda rodzinki, bliźniaków i wgl wszystkich : (

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:50.