![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
@up
Tak. Kiedy miałam tak pierwszy raz myślałam, że jest trzęsienie ziemi :P |
Tak,śnieg topnieje zdecydowanie za szybko, a szkoda bo dodaje to sporo realizmu wiośnie i fajnego klimatu.
Cytat:
U Simów usmolonych (pewnie mieli negatywny nastrójnik) pojawiają się dodatkowe opcje: biodrenuj, bioaktywuj i kontrola umysłu. |
Mam pytanie odnosnie planow pomieszczen, przejrzalam w grze wszystko i czyzby nie bylo opcji dodania planu wlasnego pokoju?! Mozna uzywac tylko tych juz zaplanowanych przez panow z EA? Maskara, myslalam, ze to przyspieszy mi budowanie domu, a tymczasem w planach mamy byle jakie pomieszczenia o standardowej bryle... ;(
|
Mnie jakoś te zaplanowane pomieszczenia nie zaintrygowały, bo przecież nie będę robiła przez cały czas tych samych :P
|
Gracze niestety nie mogą zapisywać własnych planów pomieszczeń, co czyni tę opcję zupełnie nieprzydatną dla wielu osób. Z czasem ma się pojawić więcej stylów pomieszczeń, nie wiem czy do pobrania czy dojdą z kolejnymi dodatkami/akcesoriami.
|
Cytat:
Jeszcze jedno pytanie, jeśli nie mam dodatku kariera, to wciąż mogę przywołać meteoryt? |
Według polskiej simspedii do wywołania meteoru trzeba mieć Karierę.
|
Jak znaleźć letni festiwal, ten plac wrotkarski w mieście? Patrze i nie widzę..:(
|
czy pranie wysycha podczas zimy, gdy simy je rozwieszą na dworze?
|
Cytat:
Do każdego miasta w skrzyni parcel (tryb edycji miasta) są parcele publiczne (zazwyczaj parki), które należy podmienić i będą festiwale. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58. |