![]() |
Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje
@Aki , ja wręcz przeciwnie , od jakiegoś czasu chciałem zmienić moją simkę w syrenę , a prowadzenie kurortu mnie za bardzo nie ciekawi , może zrobię sobie osobną rodzinkę do przetestowania kurortu , ale nie jestem pewien :)
|
a mnie strasznie kusi wlasnie zrobienie kurortu :) a syreny wcale, najlepiej bym odznaczyla opcje syren
|
Mi się zawsze podobały syrenki. Gdyby dali takie małe syrenki do akwarium, jako ryby (najlepiej w kilku wersjach kolorystycznych), byłabym przeszczęśliwa :) Może chociaż dojdą nowe rybki do akwa, to by było fajnie. Tylko pewnie nie wyświetlałyby się, lub nie byłoby to prawidłowe, w akwarium z Nowoczesnego Apartamentu i Po Zmroku, jedynie w kuli. Już to przerabiałam, nie chce im się tworzyć kilku animacji nowych ryb, pod wszystkie akwaria i dają je tylko do kuli.
|
ja bym chciala natomiast, zeby byla mozliwosc wyboru istot z odleglych plsnet, tzn zeby ich wogole nie bylo w grze. wiem, ze mozna je odznaczyc, ale mimo to, jak sie robi pelnia to mam same wilkolaki w ogrodku.. mimo odznaczania istot nadnaturalnych. musialam odznaczyc pelnie bo inaczej nie szlo grac.moze syreny nie beda tak uciazliwe, bo mize skurat nie beda sie pojawiac w basenie :D
|
Ja odkąd mam NRaas Master Controllera, nie martwię się aż tak tą nadnaturalnością w grze. Co jakiś czas hurtowo zmieniam wszystkie "stworki" w zwykłych Simów. Co do pełni, to pojawiają Ci się wilkołaki, czy Zombiaki? Bo to takie zielonkawe i paskudne to zombiak właśnie, nie wyłączysz tego w opcjach gry, na to pomaga mod. Działa z każdą wersją gry, przynajmniej jak dotąd. Nadnaturalnymi Simami gra się w zasadzie tak samo jak zwykłymi, ja tylko wampirów nie trawię, są okropne.
Jak ktoś już to będzie miał to baardzo proszę o wyczerpującą recenzję :D Ci prawda ja nie wiadomo kiedy będę miała sprawnego kompa do gier, ale przynajmniej na tym staruszku sobie fotki, filmy i recenzje przejrzę... |
A tę recenzję to raczej do działu wrażenia z gry . no nie ?
|
Syreny jako nowe istoty nadnaturalne, którymi nie będę grała, ok. Bardzo mi się podoba, że będą, urozmaicą mi rozgrywkę ;) Co do samych simów z "Nie z tego świata" gram jedynie czarownicami i wampirami, a zombie faktycznie bardzo denerwują, zwłaszcza jeśli się wyłączyło grę w trakcie pełni...
Anie 1981 jak tylko dostanę grę to podzielę się wrażeniami i zdjęciami ;) |
chcialabym, zeby juz dzisiaj byly w sklepach..
|
Mnie interesuje jak to będzie z tymi syrenami, będą miały dzieci, OK, ale to i tak trochę dziwne tak czy siak. Idą na łatwiznę co nieco. No bo bez znaczenia jakie stwory wymyślają, muszą one chodzić do pracy, szkoły, żyją tak samo jak zwykli Simowie, to nie wygląda tak jakoś fajnie... Nie wiem jak to określić, po prostu każda rasa powinna wieść nieco inne życie, moce i wygląd to nie wszystko, Syreny powinno mieszkać w wodzie, nie w domu...
W poniedziałek czeka mnie ciężka przeprawa z kompem, aż się boję ile kasy mi powiedzą za naprawę... Śmieszna sprawa, ale mamy taki stary komp stacjonarny i jakoś na niskich ustawieniach działa dosyć dobrze... Śmieszne, dodatków nie instaluję, ale samą podstawkę i łatę, Store,CC... |
ja wlasnie przygotowuje gre pod nowy dodatek, tzn defragmentuje dysk, instaluje gre na nowo.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:42. |