![]() |
Odp: The Sims 3: Into the Future Oficjalnie ostatni dodatek, już na jesień
Ja niestety nie zamawiam, bo nie chcą i się właczyć simsy "Nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku" i launcher się wyłącza. Robiłem reinstalkę i nic. Nie wiem czy w ogóle się naciesze dodatkiem, albo czy zagram na razie w simsy. :(
|
Odinstaluj wszystko w panelu sterowania, wyczyść rejestr CCleanerem, zainstaluj samą podstawkę i w pełni ją zaktualizuj ale nie launcherem, tylko ręcznie, pobierając najnowszego superpatchera:
http://www.simswiki.info/wiki.php?ti...ion_1.0.631.29 Potem instalujesz dodatki najlepiej w kolejności ich wydawania, ale nie koniecznie. Powinno działać. A wracając do tematu, to ja mam już od dawna zamówioną grę na Merlinie. Mam nadzieję, że się przyłożą do ostatniej łatki! |
A ja już mam uzbierane fundusze i tylko czekam na premierę ^-^
|
Kupiłem na merlinie edycje limitowaną ,choć mam wątpliwości czy dojdzie 24.10 ,lub czy w ogolę dojdzie,Zamawiał ktoś? Jakie macie opinie?
|
Ja sobie Merlina bardzo chwalę, od dawna kupuję Simsy 3 właśnie tam. Oni wysyłają tego dnia, który podają w ofercie, ale czasem dostaje się grę w tym dniu nawet. Powiedzmy, że w przypadku Simsów mamy datę premiery światową i polską. Oni bardzo często przysyłają mi Simsy tak, że mam je już w dniu polskiej premiery. Fakt, w różnych sklepach na mieście da się kupić grę nawet parę dni przed premierą, ale z edycjami limitowanymi to już bywa różnie.
|
Dzięki za odpowiedź ,no to pozostaje czekać.
|
Przypominam, że dziś o 19:00 jest Live Broadcast ze Skoku w przyszłość :) Lauren McLemore i Brittany Henry pokażą fragmenty z rozgrywki. Jeśli dobrze kojarzę, to pokazana ma zostać utopia oraz dystopia.
LB pod tym linkiem. (Na razie pojawia się komunikat, że film został usunięty, ale niedługo powinni to "naprawić".) Dodatkowo można spodziewać się niespodzianki (związanej ze Store), do której podpowiedzi były nam serwowane na Twitterze w ciągu ostatnich kilkunastu dni. Dla przypomnienia. |
Dzięki za przypomnienie, bo znowu bym zapomniała ;)
A co do nowości w Store, to może być niezła, Door of Life, czy Drzwi Życia... Z czym to Wam się kojarzy? Bo mi z błyskawicznym wskrzeszaniem Simów! :) EDIT: Spóźniłam się 20 minut, ale najwyraźniej mają awarię i się konfa przesunie... Miałam szczęście. No chyba, że wcześniej coś było ale im się później coś popsuło. |
Owszem, było już trochę wcześniej pokazywane ;) Zaprezentowali parę elementów z dystopii, jednak nie jakoś specjalnie dużo. Teoretycznie każą czekać na ciąg dalszy, ale tuż przed "przerwą techniczną" włączył się jakiś alarm i musieli przerwać, trochę w sumie znienacka, bo mi się niespodziewanie zaciął film, a po odświeżeniu strony było już "Please stand by". (Chociaż producentki zdążyły powiedzieć, że chyba na razie kończą, ale nie jestem pewny już, czy miały na myśli koniec live'a, czy tylko tę przerwę...)
EDIT: To by chyba było na tyle :P https://twitter.com/SimGuruLauren/st...91739617435648 https://twitter.com/SimGuruDelsyn/st...92994833817600 |
Egh... Ja to mam pecha.. Ale oni też! :P Ciekawe chociaż, czy będzie powtórka z tego chata. Podobno u nich wybuchł pożar...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:11. |