![]() |
Odp: Ryzykanci
z tym lataniem to zauważyłabym raczej u was, kotki nyan, rakiety i buki, a za nimi stodoły u nas się chociaż tematycznie trzyma razem, kosmos i ba! mamy nawet księżyc i ludzika z łódką XD
|
Cytat:
Flo: Co nie zmienia faktu że tak naprawdę macie 5 elementów. U nas możecie też zdublowane poodliczać. |
mi obojętnie, na którą godzinę, gdyż i tak nigdy nikogo nie ma
Kerbi - rakieta jest na ziemi :D Flo - bo my jesteśmy artystami, to jest za trudna sztuka dla prostych ludzi :P |
wy sie czepiacie gwiazdek? Byscie zobaczyli moje kamyczki, to bylby dopiero hit internetu :D
|
Priv, chcąc nie chcąc rakieta się kojarzy z kosmosem, nie wiem po co sie tak denerwujecie :\
@up oo tak, droga i kamyczki <3 tego by nikt nie policzył... @MPS chyba dla cwanych ;> |
Cytat:
Koniec sporów! CW w roli prowadzącego ma zawsze rację! Jesli CW nie ma racji patrz poprzednie zadanie. żółtki fajnie pomyśleli @down, dobrze gadasz |
Flo ma rację. Too przecież tylko zabawa :3
|
Cytat:
Miej pretensje do organizatorek, bo się nie sprecyzowały. Miało być jak najwięcej elementów i obrazek miał mieć sens. Nasz jak najbardziej spełnia te dwa kryteria, edit: a ty doszukujesz się jakiegoś drugiego dna, kiedy piszemy o waszym obrazku i chcesz robić jakieś odliczania punktów. :O |
Cytat:
Też byś się zdenerwowała jakbyś poświęciła dużo energii na coś a potem nagle ŁUP organizatorki lecą w kulki że pytanie było tak ułożone ble ble ble. Gwiazdy = integralna część kosmosu. Rakieta = Nieintegralna część kosmosu. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:32. |