![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
A ja jestem Gwałcimira Rogalik :D
Czytam książki o charakterze erotycznym. Oglądam różne filmy (horrory i tak dalej). Jestę dziwnym człowiekię. |
Już nie wiem co pisać. Wiem, że robiąc za dobrego w waszych oczach wychodzę na złego i nie PINKUŚ nie pisze tego, aby odwrócić od siebie uwagę bo jestem super extra dobry. Tylko potem będzie, że marnujemy nasze zabicia. yhym..
|
Nie bulwersuj się tak. Krzykiem nic nie wskórasz :|
Ja nie wiem jeszcze, na kogo będę głosował. Na tę chwilę zagłosowałbym na SPC lub Renibow. |
Ja mimo wszystko powstrzymalbym sie na razie od jakichkolwiek oskarzen. Mysle, ze wiekszosc graczy i tak sie nie odzywa bo czeka na pierwsza smierc ;)
|
Wszyscy piszą o głupotach, bo na razie nie mamy o czym dyskutować, proste ;)
@Ktoś - Kochanie, oskarżają mnie o bycie w mafii, gdyby coś mi się stało nie zapomnij o mnie 3 |
Genesis, ale rzucając oskarżenia już teraz możemy utrudnić zadanie mafii. Załóżmy chcą kogoś wyeliminować, ale ta osoba trafnie wytypowała mafiosa. Więc będą mieć dylemat, czy zabijać. I będziemy mieć ewentualne poszlaki do późniejszych rozkmin "kto jest w mafii" ;))
|
Ja poderzewam, że zabiją kogoś zupełnie przypadkowego (kto się nie wypowiada), żeby nie dawać nam żadnych poszlak.
|
Tak było w każdej edycji, więc teraz pewnie też tak będzie :|
|
A ja to choruje. Zarażę całą społeczność.
|
Nie do konca sie z toba zgodze. Ja z jakimkolwiek osadem sobie poczekam... o ile dozyje *odpukac* :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:00. |