![]() |
Odp: Czy zabijacie swoich Simów?
Ja Próbowałam Podpalić kołyske z dzieckiem:
1..Zrobiłam Takie małe pomieszczenie 2..Dałam wszędzie kominki i kwiaty no i dziecko 3..Zapaliłam kominki i uciekłam usunęłam drzwi i zaczęło się palić ale dziecko nie.. |
Ja to rzadko...za to mój kumpel to dopiero lubi :D
On zazwyczaj to ich podpalałm, a potem na całej parceli miał same nagrobki :-) |
|
JA nie zabijam ale przyszedł kumpel t naustawialismy w domu ćwirów fajerwerki i majka ciagle chodziła i strzelała z nich a strażak bieny nie miał jak ugasić tego wszystkiego xD majka samobujczyni chodziła tak z 10 aaa i zapomniałęm ze tych wyrzutni w domu było 4 Wtedy przez przypadek papużka się spaliła... bo przyszła xD
|
Można powiedzieć, że jestem simowym sadystą XD
Wesoło się jarali :D Tak w ogóle to wszystkich simów zabijam, jak mi się nie podobają ;pp |
Ja nigdy nie zabijałem, ale moja siostra tak. Zawsze jak ktoś jej się znudził to kazała mu pływać w basenie, po czym usuwała wszelkie drabinki. Sim pływał do "zasranej śmierci". :D
|
Cytat:
Muszę tego spróbować ^^ |
póki grałam w ts 1 to zabijałam simów z ogromną przyjemnością. Bo były brzydkie, bo się zlały na dywan, bo zapchali kibel... Za wszystko i za nic:)
Teraz, gdy bawię się ts 2, to... Jakoś nie mam serca ich zabijać. Tylko czasami. By się rozładować:D |
Cytat:
|
A ja rzadko zabijam Simów, no chyba, że mi się za dużo dzieci urodzi i stwierdzę, że trudno je utrzymać (ostatnio miałam dwóch dorosłych i 6 dzieciaków, wierzcie mi - masakra!). To wtedy je wkładam do jakiegoś pokoju bez klamek, w którym mają wszystko - kibel, wannę, telewizor, obrazy do podniesienia room'u i wszystko, wszystko oprócz lodówki! I po jakimś czasie mają wszystko zielone oprócz głodu i umierają w dobrym nastroju hehe :) ale częściej się nad nimi lituję, bo nie lubię gnębić Simów i po jakimś czasie wypuszczam ich na wolność :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:03. |