TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Scheiße 27.07.2011 17:26

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Prawda, całkowita prawda.
W plikach nowej aktualizacji odnaleziono.

Séverine 27.07.2011 18:35

Cytat:

Napisał Kacpersky (Post 1422733)
Przecież jednorożec będzię postacią specjalną :|

A masz na to jakiekolwiek dowody czy przeczytałeś to na stronie typu ,,zapytaj" ? :|
Może i stereotypowo ale mi się tam tak podoba. Ewentualnie Barbie z dobermanem lub amstaffem a metal z suczką rasy chihuahua :P

ola2199 27.07.2011 18:38

Bez przesady na pewno nie będzie trwało cały dzień czesanie konia pomyślcie tego by na pewno nie zrobiliby jeśli miało by to tak wyglądać pewnie będzie to trwało tak jak kąpanie sima. Fajnie by było gdyby dali nam odkurzacze do podług Hehe tylko żeby nie było tak jak z praniem w karierze tylko raz na nie wiem tydzień albo i dłużej fajnie by było :P Chociaż mi by się podobało bo wtedy naprawdę moglibyśmy nauczyć się odpowiedzialności.
:D

Vallentina 27.07.2011 18:57

http://www.simprograms.com/32087/pat...fo-about-pets/
Tu jest link z wieloma informacjami. Napisane jest o tym że nową postacią będzie jednorożec. Będą mrówki ? wiewiórki ? tyle rodzajów ptaków, żółwi, jaszczurek ?
Aż dziwne :0

Séverine 27.07.2011 19:07

Cytat:

Napisał ola2199 (Post 1422799)
Bez przesady na pewno nie będzie trwało cały dzień czesanie konia pomyślcie tego by na pewno nie zrobiliby jeśli miało by to tak wyglądać pewnie będzie to trwało tak jak kąpanie sima. Fajnie by było gdyby dali nam odkurzacze do podług Hehe tylko żeby nie było tak jak z praniem w karierze tylko raz na nie wiem tydzień albo i dłużej fajnie by było :P Chociaż mi by się podobało bo wtedy naprawdę moglibyśmy nauczyć się odpowiedzialności.

A mogę się dowiedzieć w jaki sposób odkurzanie nas uczy odpowiedzialności i co ma odkurzacz do zwierząt ? :P

Cytat:

Napisał Vallentina (Post 1422833)
http://www.simprograms.com/32087/pat...fo-about-pets/
Tu jest link z wieloma informacjami. Napisane jest o tym że nową postacią będzie jednorożec.

Ej no, zawsze jakieś urozmaicenie, nie? Zapytałam po protu bo ostatnio ktoś napisał o rasach koni, że ich będzie więcej a na dowód miał Zapytaj :|

cordian 27.07.2011 19:18

"ants, birds (blue gold macaw, catalina, macow, cockatoo, congo African gray, crow, falcon, spotted sixam, yellow naped Amazon), lizards (anole lizard, ancient dragon, gecko, chameleon, pygmy komodo dragon, agama lizard, texas spiny lizard), rodents (chinchillas, hedgehogs, squirrels, rats, shrews, womrats), snakes (yellow python, garter snake, emerald tree boa snake, malayan krait snake, yellow chondro python, scarlet king snake, San Francisco garter snake, iridescent shieldtail snake, and mini python), and turtles (barbours map, spotted, eastern box, Indian roofed, red eared slider, pygmy, spiny, and western painted)."

Tyle zwierząt to mi nigdy na myśl nie przyszło :D

Maszka 27.07.2011 19:21

Uuuu :D BĘDĄ JAMNICZKI! Jakoś ostatnio zakochałam się w tych pieskach ^-^ ..... Ale na serio?! Jednorożec?! Ble... Bez obrazy, ale ten... jednorożec kojarzy mi się z 8-letnią mała dziewczynką... Lepszy byłby wilkołak lub ( jak wcześniej było...) kotołak. Ale nie jakiś jednorożec!

Cherry_Coke 27.07.2011 19:29

Potwierdzam. Jednorożec to jest nic przy wilkołaku. Ta gra ma wiele mrocznych tajemnic a tu wyskoczą z jakimś tęczowym konikiem.
Wyobraźcie sobie wizje:
Wracacie sobie z udanej imprezki o 2:00, idziecie przez ciemny park, a tu na drodze stoi wam jakiś wampir a koło niego wilkołak. Gra by miała dreszczyk :D
Jest to jedyna negatywna cecha tego dodatku wg. mnie. Mam nadzieję, że to nie wejdzie!!

Vanitas 27.07.2011 19:32

A wyobraź sobie wizję: Wracasz z imprezki do domu a tutaj na drodze staje Ci jednorożec i myślisz sobie 'Nigdy więcej alkoholu' :D

Mi się podoba pomysł z jednorożcami, i nie mogę się już doczekać tego dodatku. Mam cichą nadzieję, że nie skopią go tak jak innych... Ale jak to się mówi, nadzieja matką głupich.

neville 27.07.2011 19:38

Cytat:

Napisał Cherry_Coke (Post 1422745)
@up

Powinni zrobić wilkołaka. A nie wymyślają jakieś jednorożce.

Jak można nie lubic jednorożców?!

Ja tak chcę te jednorożce! ^^

Ohh o na zwistunie Kosik jechał na Jednorożcu?!
On nie miał rożka!

Jaaaa zrobie rÓ$h0ff3g00 I3DdN00r0$((@@! (czyt. różowego jednorożca)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:39.