![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
|
Cytat:
|
No dla niektórych ważniejszy jest basen niż sama gra :). Jeśli nie ma basenu trzeba hejtować :). Cóż... Przykre.
|
up - poprawka: jeśli BYĆ MOŻE nie ma basenów, to trzeba hejtować ;P
Coby offa nie było, muszę przyznać, że ten opis funkcjonowania świata podzielonego na otoczenia jest bardzo zachęcający. Jeśli tak to będzie wyglądać w rzeczywistości to świetnie :) |
Nie wiem czemu, ale ja jakoś basenami się tak nie jaram :D w każdym razie jeśli będą robić dodatek z karierą czy coś, to oby poprawili ewentualnego projektanta wnętrz. Lubie zmieniać domy i pomieszczenia, ale wkurza mnie, że komuś sie tam coś nie podoba, a budżet często jest za mały by dać coś lepszego. A też to wygląda tak jakby trzeba było znać wszystkie 5 cech osobowości jakie dany sim posiada, żeby np się nie pojawiło te jego oburzenie. Ale to do dalekiej przyszłości. Póki co czekam na tryb kupowania z 4 :D
|
Cytat:
podział otoczenia jest super sprawą, mam nadzieje, ze gra nie bedzie sie ciąć i ładować osiem dni. trochę powrót do dwójki. ;3 widzieliscie te style chodzenia do wybrania? całkiem fajne, lubie to xd |
No to samo mi się skojarzyło z tym ładowaniem. Ja w trójce lubie to, że jest otwartość, a te ładowanie jak nie będzie trwało Bóg wie jak długo będzie okej. Gorzej jak będzie długo.
|
Cytat:
Widać, że EA chce dotrzeć do jak największego grona graczy, wliczając to właścicieli przedpotopowych komputerów... |
up - ale co w tym jest takiego oburzającego? Dla mnie to świetna wiadomość. Chyba najbardziej logiczne połączenie płynności z postępem historii. Na pewno lepsze rozwiązanie, niż trójkowe, gdzie do parceli publicznych nie można było nawet wejść. Tutaj mamy ekrany ładowania, ale przynajmniej możemy tę parcelę zobaczyć od środka. No ale, trójka jest taka wspaniała i piękna, a czwórka taka obrzydliwa :|
|
^ No ja też nie rozumiem co w tym takiego złego. :D Rozumiem, że grafika brzydka, że brak CASta, a nawet to, że basenów może(!) nie będzie. Ale doładowywanie lokacji to coś, co mieliśmy od zawsze, z tą tylko różnicą, że te tutaj nie będą w postaci ekranu ładowania, tylko przez ten czas będzie można dalej grać. Jak dla mnie to win-win, nie wiem o co cho. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:01. |