![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Zrobić laurkę, czy nie zrobić laurki? Oto jest pytanie.
Tylko hardcore się podejmie. e. Ej no, oni nawet nie raczą odpowiedzieć na nasze dzieła artystyczne, więc co się mamy męczyć? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pewnie nie umieją zrobić tak pięknych laurek jak nasze. Spadamy stąd girls. XD
|
A potem będą błagać by ich wpuścić na wernisaż naszych laurek :(
|
Ja myślę, że mafia dla zmyłki zabije teraz kogoś kto szedł złym tropem, żebyśmy sobie pomyśleli, że właśnie ona zagrażała mafii, ot co! B)
|
Im bardziej się nad tym zastanawiam, tym rzeczywiście wszyscy wydają się bardziej podejrzani - Flo i Fallen mogłyby być razem w mafii, bo jakoś podejrzanie mocno się trzymają. Jeżeli Gin jest w mafii, to nie Apo i odwrotnie. A co z tymi spokojnymi, którzy starają się nie rzucać w oczy - taka Kędziorek i Diana?
Mroczny Pan też jakiś jest taki dziwnie opanowany i mam poczucie, że nie zależy mu na ustrzeleniu mafi. Meryam się trochę wycofała, jakby już nie chciała zwracać na siebie uwagi. Dziwne to wszystko i bardzo trudne do rozwiązania. |
a ja myślę że oni nie mają w ogóle żadnej taktyki. ot co. i mordują sobie tak po prostu.
|
Kjalvor - jeśli to prawda, to Cie jturo zabijemy! :D
Ale jestem mądra, pewnie teraz zrobią tak, żeby to Kjalvor wyglądała na winną. (o ile nią nie jest xd) |
Już niedługo morderstwo mafii... Ciekawe, czy kierowują się wzorem czy zabijają przypadkowo.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:49. |