![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
KarolinaJ - a napisz jeszcze, czy ten bug występuje na wszystkich rodzajach łóżeczek, czy tylko na tym z baldachimem?
|
Sprawdzałam na wszystkich łóżeczkach i zawsze pojawia się ten błąd.
|
Pomocy
Hej mam problem.
Jaki jest mod, (skąd go wziąć) lub kod na to aby móc wybrać jakąś pozę dla Sima który odwiedza mój dom, lub Sima którego np. moja Simka spotkała na parceli publicznej. (czyli wybór pozy dla Sima z nieaktywnej rodziny) Musiałam reinstalować grę, wcześniej miałam taką możliwość, tylko nie pamietam skąd to było. :( potrzebuje do kolejnej części mojej historii :( pomożcie, pls pozdr LS:( |
Cytat:
|
Ja mam mały problem związany z turniejami szachów. Mam jedną Simkę z logiką na dziesiątym poziomie, stwierdziłam, że powypełniam sobie osiągnięcia związane z tą umiejętnością, więc podjęłam próbę zorganizowania w domu turnieju szachowego - niestety bez skutku. Zapraszam przez telefon "zawodnika szachowego następnej rangi", pojawia się, ale kiedy klikając na szachy wyzywam go na pojedynek szachowy, siada dosłownie na chwilę i od razu wstaje, a potem idzie do domu. I tak jest wciąż, bo zawsze przychodzi ta sama osoba. Zastanawiam się czy problem może leżeć w tym, że moja Simka ma wysoki poziom gwiazdorstwa, a ten przeciwnik jest wygenerowany jako paparazzo. :/
I teraz nie wiem jak to rozwiązać - czy użycie kodu testingcheats i kliknięcie Obiekt>Usuń to sprawi, że pozbędę się go na zawsze i następnym razem pojawi się inny przeciwnik? Czy ktoś może zna jakiś sposób bez użycia kodów, żeby zmusić tego skurczybyka do zagrania w te szachy, żebym go mogła pokonać? |
To znów ja :). Dziękuję za pomoc, Searle. Nic to nie dało. Grę odinstalowałam, a problem i tak powrócił po kilku dniach - czyli, jak zwykle, mam pecha do wszelkiej elektroniki. Na razie daję sobie czas na sprawy maturalne :D
|
Izzie, a to musi być koniecznie turniej w domu? Może na jakiejś parceli publicznej będzie inaczej?
|
Mam pytanko: czy mogę swobodnie wywalić obrazki z folderu FeaturedItems, czy są po coś potrzebne? :|
|
Cytat:
Klikasz prawym przyciskiem na ten folder i wybierasz właściwości, następnie przechodzisz do zabezpieczenia i klikasz edytuj, później wybierasz profil na którym uruchamiasz grę, szukasz opcji zapisz i zaznaczasz przy niej odmów, zatwierdzasz i już te obrazki nie powinny się pobrać ponownie :) |
Dzięki :) :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:07. |