Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Napisał Mlecyk
(Post 1816318)
Cytuję:
"Podany był przykład sytuacji, gdy część domowników odwiedza parcelę publiczną, która wymaga załadowania się, a reszta zostaje w domu. Wówczas czas nie staje w miejscu, a część "niekontrolowana" rodziny robi w tym czasie to, co jej się podoba."
Więc, nie, nie można kontrolować dwóch części rodziny jednocześnie jeśli jedna część jest na parceli wymagającej ładowania. Chyba, że mam jakieś problemy z czytanie ze zrozumieniem.
|
Ok, nawet jeśli, to nie wierzę, że nie będzie można się pomiędzy nimi przełączać. Czyli wychodzi na to, że od TS3 będzie się to różniło tylko 30-sekundowym ekranem ładowania. W trójce, gdy jeden sim idzie do parku, a drugi zostaje w domu, mogę kontrolować albo tego, albo tego. Jeśli chcę kontrolować oba simy muszę pomiędzy nimi "skakać" i choć nie ma ekranu ładowana to i tak muszę czekać, aż gra się po takim przeskoku odmuli.
Cytat:
Napisał Caesum
(Post 1816324)
A ja się nie zgadzam. Zarówno krytyka jak i pochwała powinny być konstruktywne. Zachwycanie się czymś "bo tak" jest tak samo bezsensowne jak krytykowanie dla zasady.
|
A ja obstaję przy swoim, bo niekonstruktywna pochwała rzadko kiedy jest krzywdząca, a niekonstruktywna krytyka niemal zawsze (w odniesieniu nie tylko do simsów). Jak myślisz? :)
Poza tym nie napisałam, że pochwała nie musi być konstruktywna, tylko że może być mniej konstruktywna od krytyki.
|