![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Jest nas ciągle 3 razy więcej!!! Musimy znaleźć mafię. Myślę, że plan mafii jest teraz taki, byś,my rzucili się na Yuki, bo to ona proponowała Kjalvor. Ale ja bym jednak obstawiała Gingersa teraz.
|
Haha! Żyję! Tego się nie spodziewałam :D
|
......
ŻE. CO?! To są żarty? Trochę mnie dzisiaj nie było, więc posty przejrzałam po łebkach, ale czy kjalvor zrobiła coś, co mogło ją narazić na gniew mafii? Czy znowu się bawią w ciuciubabkę, mendy jedne :rant: Ale serio, niech mnie ktoś oświeci, bo zostawić Was na chwilę i nic nie ogarniam :(( |
też bym potrzebowała oświecenia. :/
|
To ona miała podejrzenia, czy nie? Ktoś podejrzewał ją? Może to miało tylko wywołać zamęt?
Nie wiem już nic :/ |
Mordują przypadkowe, nieudzielające się osoby, żeby nie dać nam żadnych wskazówek typu "X głosował na Y, więc go zabijemy, bo Y jest w mafii.".
I dla jasności - nigdy nie wskazywałam Klavjor. |
Ja coś napisałam o zabijaniu jej, więc może to mnie będą chcieli wrobić?
|
Ale Klav wskazywała Yuki.
Ja i tak bym zagłosował na Apo >D (wiem, że jestem monotmatyczny, ale co zrobię że wierzę że ona jest w mafii :<) |
Cytat:
Nie no, druga osoba wskazuje Yuki - umiera. |
Wiecie dlaczego Klavior umarła? Bo tak jak muff nie umiała trzymać języka za zębami. Rozgryzła mafię i bach.
Cytat:
Powiem wan tylko tyle, że w kolejnym głosowaniu mój głos kieruję w stronę tej drugiej. Mam nadzieję, że nie będę sam. ;c |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:57. |