TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Savigge 28.07.2011 10:03

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1422988)
Jak nadal nie będzie yorków to ja tego na pewno nie kupię. Po co mam instalować trójkę i zajmować sobie tylko miejsce na kompie skoro nie będę mogła stworzyć ani jednego z moich zwierząt bo zapewne za trudne będzie u jednej rasy dać długą sierść?

Jestem pewien że w grze będzie suwak dotyczący sierści. A jak nie to co szkodzi pobrać mody ?
Nie rozumiem trochę twojej wypowiedzi, przecież można stworzyć inne zwierzaki i co lepsze zabawa może być jeszcze fajniejsza.

neville 28.07.2011 10:14

Ja nie mogę, xd
Wy będziecie korzystali z gotowców?!
Sami będziecie mogli wykreowac Yorka.
Sam mam Yorka i zamierzam go odtworzyc w simsach.

To nie będzie takie trudne.
Jakieś tam yorki na pewno nam wyjdą.

Ejak 28.07.2011 10:48

Cytat:

Napisał ola2199 (Post 1422889)
Jednorożce beznadziejaaa wyobrażam sobie wampirka jeżdżącego na różowym jednorożcu. LoL
:D

Do wszystkich, którzy jednorożca kojarzą różowego i tylko na jakiejś tęczy czy coś, to polecam przeczytać o jednorożcu.

Jednorożec – stworzenie fantastyczne, występujące w mitach i legendach, posiadające jeden róg pośrodku czoła. Najwcześniej opisane przez Ktezjasza w V-IV w. p.n.e.; Pliniusz Starszy dodał mu jeszcze łeb jelenia, stopy słonia i ogon lwa. W średniowieczu przedstawiano go z głową i korpusem białego (rzadziej czerwono-czarnego) konia, dodając niekiedy nogi jelenia i lwi ogon. JEDNOROŻCA UWAŻANO ZA JEDYNE ZWIERZĘ MAJĄCE ODWAGĘ ATAKOWAĆ SŁONIA, POSIADAJĄCE TAK OSTRE KOPYTA, ŻE JEDNO ICH UDERZENIE ROZCINA SŁONIOWI BRZUCH.

Nie wiem, co wy macie z tym różowym jednorożcem, sądzę, że EA jak by już robili to prędzej białego.

Ja chciałbym, a by magicznego stworzenia nie było, ale natomiast gdzieś w morzu w SV i jak by było morze w tym nowym mieście, to żeby było czasami widać Trunko i Sim miałby ochotę np. upolować co nigdy by się nie udawało, ale jakieś bonusy z wody by wychodziły np. rower :)

Séverine 28.07.2011 11:09

Cytat:

Napisał Ciasteczko Mniam (Post 1422994)
Jestem pewien że w grze będzie suwak dotyczący sierści. A jak nie to co szkodzi pobrać mody ?
Nie rozumiem trochę twojej wypowiedzi, przecież można stworzyć inne zwierzaki i co lepsze zabawa może być jeszcze fajniejsza.

Ja mam taki talent do tworzenia czegokolwiek w trójce, że ten pies by wyglądał jak kudłate coś z lasu a nie york :P No ale mogę posiedzieć już przez jakiś czas żeby stworzyć yorka, jak mi się nie uda z długą sierścią to jak by co on od fryzjera wraca :P

Lubie 28.07.2011 12:17

Coś te zwierzaki mają u mnie minus. Nie dosyć że zwierzaki pracy nie będą miały, i będą mi się po domu kręcić jak moje simy będą w pracy, to jeszcze będę musiał nimi sterować.. ;(

mrakad133 28.07.2011 12:29

Ciekawe jak będzie z rozprzestrzenianiem się zwierząt w miastach. Bo trochę dziwne by było gdyby ktoś jeździł po Bridgeport na koniu o.O

nmin 28.07.2011 12:36

Ja się rasami nie przejmuję, bo i tak będę je traktowała tylko jako podstawę do tworzenia własnych, no chyba, że będą naprawdę bardzo udane ;) Zresztą, znając życie, na MTS i innych stronach pojawią się szybko ładne zwierzaki. Bardziej martwi mnie ich wysokość, bo w zwiastunie było widać tylko dwie wielkości psów, jak w dwójce, a to jednak mała różnorodność.

Ejak 28.07.2011 12:59

Byle koty nie były wielkości psów.

neville 28.07.2011 13:06

Na pewno będą różne wielkości psów i kotów.

Jak nie suwaki to 3 guziki i np. mały średni i duży.

Spectrum 28.07.2011 13:07

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1423121)
Byle koty nie były wielkości psów.

Ja bym chciał aby były co najmniej 2 wielkości kotów, i 3 wysokości psów
to było by dobrze, bo na modyfikowanie wielkości suwakiem to nie ma co liczyć :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:41.