TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Irbis 15.06.2014 16:03

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Caseum ależ ja nie wątpiłam, że będzie można przełączać się pomiędzy simami znajdującymi się na różnych parcelach :) Ale dzięki za filmik :)

Ja właściwie mam dobry komputer, działają mi na nim gry nowsze niż TS3 i działają znacznie lepiej, dlatego właśnie nie martwię się wymaganiami czwórki. Jeśli dla graczy z lepszymi komputerami będą dodatkowe opcje, to będzie kolejny plus tej gry.

adamo030 mam identycznie z zacinaniem gry przy ustawieniu prędkości czasu na maksymalną. Rzeczywiście, pomimo świetnych możliwości jakie gra nam oferuje, ciągłe zacinanie się sprawia, że gra staje się nużąca.
Zauważyłam, że im więcej widzę zdjęć i filmików z czwórki, tym bardziej mi to zacinanie w trójce przeszkadza ;P Zastanawiam się, czy jej nie porzucę w najbliższym czasie na rzecz innych gier, które chciałabym przejść zanim wyjdzie czwórka, bo jak już wyjdzie to wiadomo, że się do niej podłączę na stałe :D
W dwójkę grałam do dnia premiery trójki, bo żal mi się było z nią rozstawać. Stwierdzam, że do trójki nie czuję takiego sentymentu.

xheyanna 15.06.2014 16:13

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1816334)
W dwójkę grałam do dnia premiery trójki, bo żal mi się było z nią rozstawać. Stwierdzam, że do trójki nie czuję takiego sentymentu.

ja z kolei nie mam w tym momencie sentymentu do dwójki. chociaż fakt, zdarzało mi się w nią jeszcze grać po premierze trójki, bo sama podstawa była dla mnie po pewnym czasie nudna, ale po pojawieniu się dodatków już na stałe przerzuciłam się na trójkę - bardziej podoba mi się grafika no i oczywiście otwarty świat :D

i w tym momencie ciekawa jestem czwórki, ciekawa jestem jak mój obecny komp sobie z nim poradzi, chociaż do czasu premiery wydaje mi się, że powinnam mieć nowego laptopa. Ciekawa też jestem czy w czwórką będę miała jak z trójką, że sama podstawa będzie zbyt nudna po pewnym czasie, no ale, pożyjemy zobaczymy :D

adamo030 15.06.2014 16:26

Ja miałem podobnie z dwójką. W trójce podoba mi sie ten kreator stylu, bo jak dla mnie to jest świetna opcja szczególnie, że lubie podobne rzeczy kolorystycznie do siebie, a nie wszystko z innej parafii. Ja teraz w trójce zmieniłem detale ze średnich na niskie, może to coś pomoże. Ale jakoś tak niezbyt chętnie włączam, żeby z dziką radochą pograć :D

Arwena 15.06.2014 19:12

Nowe zdjęcie z fejsa
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...38631822_n.jpg

Gra o tron? :P

adamo030 15.06.2014 19:17

Ich miny są bezcenne. Takie fochowate wręcz :D

Irbis 15.06.2014 19:42

Cytat:

Napisał Arwena (Post 1816342)

A może gra o życie ... kto pierwszy spadnie z kanapy idzie z Mrocznym Kosiarzem :D

Caesum 15.06.2014 19:57

Cytat:

Napisał Arwena (Post 1816342)

Z całą pewnością, nawet twórca tam jest. :D

adamo030 15.06.2014 20:12

No nie niestety zmiana detali na niskie nic nie dała, dalej się ścina, w dodatku wywaliło mnie do pulpitu. Chyba sobie daruje granie. Co do fotki pewnie zaczną spływać pewne "smaczki" tak jak to jest ze spoilerami do seriali.

octavessens 15.06.2014 20:41

Daenerys ma bardzo ładną fryzurę w porównaniu do Cersei :D To Oberyn czy nieudolny Littlefinger?

Arwena 15.06.2014 20:54

Cytat:

Napisał octavessens (Post 1816350)
Daenerys ma bardzo ładną fryzurę w porównaniu do Cersei :D To Oberyn czy nieudolny Littlefinger?

Oberyn:P A ten ostatni to miał być Jon Snow czy kto?:rolleyes:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:24.