TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

KwiatuszeK 15.07.2009 10:58

Odp: Pytania i odpowiedzi

'okruszek' z tą ambrozją to ciekawe bardzo... tylko gdzie ją znaleźć? :)

Orzechowo 15.07.2009 12:20

A nie da sie ich zmienić?
A w jedynce też dawali losowo różne nagrobki..

agnieszka130187 15.07.2009 16:08

Chciałabym sprzedać skały kosmiczne, które znalazł mój Sim, gdyż tyle nie jest mi potrzebnych. Również nie mogę się pozbyć dyplomów z wyposażenia...jeden powiesiłam, ale tam jest ich z 10...
Klikam wyciągam to, ale nie ma opcji sprzedaj, również w trybie kupowania nie mogę tego sprzedać. Moja Simka zanalizowała skałę, okazało się, że jest warta ok. 200 simoleonów i chcę ją sprzedać...

Mam jeszcze inne pytanie, otóż zbieram nasiona i z nieznanych mam tylko 3 rodzaje, chciałam się dowiedzieć ile jest rodzajów nieznanych nasion, bo ja chodzę i zbieram, a mam tylko 3 rodzaje.... Czy kwiat śmierci znaleźć można tylko w katakumbach ? Na cmentarzu nasion nie było, tylko w około, a jedyne co na cmentarzu znalazłam to książkę o zombie, diament i jakąś inną skałę...

Nie wiem od czego zależy, że w jednym miejscu jest mało ryb, w innym dużo. Mam na myśli swoją parcelę, zrobiłam oczko, a w nim ani jednej ryby nie widać, zresztą pokazuje się nawet komunikat, że ryb jest mało. Chciałabym, aby było widać te ryby, da się jakoś ?

Ellie 15.07.2009 16:44

jest jakas kariera w ktorej trtzeba umiejetnosci malowania?

brzos 15.07.2009 16:49

niee.
nie spotkalam sie z czyms takiim.

ddo bwayo 15.07.2009 17:09

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1073711)
Chciałabym sprzedać skały kosmiczne, które znalazł mój Sim, gdyż tyle nie jest mi potrzebnych. Również nie mogę się pozbyć dyplomów z wyposażenia...jeden powiesiłam, ale tam jest ich z 10...
Klikam wyciągam to, ale nie ma opcji sprzedaj, również w trybie kupowania nie mogę tego sprzedać. Moja Simka zanalizowała skałę, okazało się, że jest warta ok. 200 simoleonów i chcę ją sprzedać...

Mam jeszcze inne pytanie, otóż zbieram nasiona i z nieznanych mam tylko 3 rodzaje, chciałam się dowiedzieć ile jest rodzajów nieznanych nasion, bo ja chodzę i zbieram, a mam tylko 3 rodzaje.... Czy kwiat śmierci znaleźć można tylko w katakumbach ? Na cmentarzu nasion nie było, tylko w około, a jedyne co na cmentarzu znalazłam to książkę o zombie, diament i jakąś inną skałę...

Nie wiem od czego zależy, że w jednym miejscu jest mało ryb, w innym dużo. Mam na myśli swoją parcelę, zrobiłam oczko, a w nim ani jednej ryby nie widać, zresztą pokazuje się nawet komunikat, że ryb jest mało. Chciałabym, aby było widać te ryby, da się jakoś ?

1. W wyposażeniu sima masz z boku taki jakby kwadracik. Przeciągasz na niego, puszczasz i Cie pyta czy chcesz sprzedaż.

2. Nie wiem ile rodzajów ale Kwiat Śmierci to rośnie roślina na cmentarzu i z niej trzeba zebrać kwiat który później można zasadzić.

3. Można niektóre ryby wpuszczać do oczka, ale nie wiem czy będzie przez to pisać, że jest więcej.

Mamełe 15.07.2009 17:22

Cytat:

Napisał Noemi (Post 1073447)
Ja mam jeszcze jedno głupie pytanie xD.
Czy ktoś wie jak zrobić tak, aby po śmierci sim dostał ten najwyższy grób :D.
Na sto procent jest to powiązane z życiowymi pragnieniami.
Tylko, że w trójce są te trzy rodzaje grobów co mne zmyliło. :P

To jest powiązane z ilością zdobytych punktów szczęścia życiowego. Trzeba miec chyba 100 tysiecy punktów zebranych (wydane na nagrody też sie liczą)

agnieszka130187 15.07.2009 17:44

Nie wiedziałam, że do oczka ryby można wsadzać... a jakie można ? Bo np. w niektórych stawach widać jak ryby pływają, u mnie nie widać kompletnie nic...
Dzięki za informacje o kwiatku śmierci. Co do tego kwadraciku, można poprosić jakiegoś screena ?
Z góry wielkie dzięki. :)

Mam takie pytano odnośnie pragnienia życiowego, moja Simka chciała poznać wszystkie przepisy i poznała, czy pojawi się jakieś nowe pragnienie no i drugie skoro nie można kasować tych nagród to jak ma się już wszystkie, to po co nam te punkty szczęścia ? :O

brzos 15.07.2009 18:25

masz juz wszystkie nagrody? ^,^
mysle, ze to nieosiagalne, taki joke xD [przynajmniej w moim przypadku]

Mamełe 15.07.2009 20:01

Cytat:

Napisał brzós (Post 1073853)
masz juz wszystkie nagrody? ^,^
mysle, ze to nieosiagalne, taki joke xD [przynajmniej w moim przypadku]

Spokojnie osiagalne i to bez kodów. Tylko troche czasochłonne i trudne do osiagniecia w krótkim czasie, jesli gra sie różnymi rodzinami.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:05.