![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
MERY NIE TYLOO TY TO WIDZISZ : ***
Dominiku, zaufaj mi i zaglosuj razem ze mną na Yuki, proszę. Yuki jest w mafi, każda śmoerć prowadzi do niej. Pszypadeg? Nie sondzem. @down, nie imieniem, ale starym nickiem. : * |
Uprasza się o nieszastanie moim imieniem : [
Może faktycznie masz rację Meryam, ale trudno mi w to uwierzyć >D |
Yuki? Nie wydaję mi się, może skieruje na to jakieś tam podejrzenia, ale nie wydaje się wam to za proste? Sami by się podkładali w tak banalny sposób? :| Głosujcie sobie na mnie, ale to będzie kolejny strzał w stopę
|
Ok, moja teoria jest taka:
Na początku, kiedy głosy Yuki pokrywały się z zabójstwami mafii, może chodziło o to, żeby nas zmylić w jakiś sposób. Może żebyśmy myśleli, że jest lekarzem albo Cattanim, cokolwiek. A potem, gdy wykryliśmy to, ze jej głosy się pokrywają, zaczęli eliminować tych, którzy głosowali na nią lub ją podejrzewali. i teraz na dodatek, Yuki zaprzecza, ze Kjalvor nic nie wniosła, podczas gdy to wyjaśnia wiele, bo Yuki się udziela raczej sporadycznie, ale jeśli już, to po to, by odsunąć od siebie oskarżenia. I może właśnie o to chodzi. Podkładają się, bo chcą, żebyśmy to zbagatelizowali i poszli dalej, bo często tak było. Że coś wydawało się zbyt proste. |
@Flo - strzał w kolano
|
Cytat:
|
W sumie, Meryam ma sporo racji. Niby takie oczywiste skojarzenia, ale może o to chodzi, żebyśmy zlekceważyli coś, bo jest zbyt oczywiste. Nie podjąłem jeszcze decyzji, ale niewykluczone, że pójdę tym tropem.
Moim zdaniem głosowanie tylko wedle własnego uznania nie ma sensu. Wygrywa większość, a nie pojedyncze osoby (które przecież mogą mieć rację, ale nic im to nie daje, póki nie znajdą poparcia albo mafia ich nie sprzątnie). |
Cytat:
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa. Serio w to wierzycie?
Cholipcia, jak mnie zabijecie, to znow kolejny mieszczuch pójdzie w piach :'( Klavjor nic nowego nie wniosla, bo to samo pisalam kilka postow wczesniej. Proponuje glosowac na Diane. |
Na kogo dziś głosujecie? Jestem rozdarta między Flo, Yuki i trochę Dianą ; /
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:10. |