TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

Hebe 15.03.2014 15:04

Odp: Pytania i odpowiedzi

Obawiam się, że jednak nie, bo ja po przeistalowaniu podstawy zainstalowałam superpatcha, a po doinstalowanou dodatków i tak musiałam instalować do nich aktualizacje. Chyba, że po aktualizacjach z lauchera jest inaczej.

Chwalisława 15.03.2014 19:28

A ja mam problem taki, że o godzinie 18:00(simowego czasu, oczywiście) gra się zawiesza i nie da się nic zrobić. Kryształek się kręci, słychać dźwięki otoczenia, aczkolwiek nic się nie da zrobić. Od razu mówię, że nie ściągałam nic nowego, a rodzinką gram od jakiegoś czasu. Wrzuciłam tylko do gry znów Oazę Szczęścia i Aurora Skies, które wcześniej miałam i nie stanowiły żadnego problemu.

Hebe 15.03.2014 20:21

A masz może Overwatcha?

marandile 22.04.2014 04:16

Czy jak chce udostępnić simkę, to czy spakuje się ona ze wszystkimi CC, czy też
ściągający musi wcześniej pobrać te CC, żeby pokazały się w grze?

Hebe 22.04.2014 08:32

Jak wyeksprtujesz ją jako sims3pack, to tak, przynakmniej jak kiedyś ściągałam simów z gw, to wszystko mi się ściągało.

Bella555 22.04.2014 17:21

Hej :) Ja mam problem z Giełdą Wymiany i Moim Studiem. Jak zrobię sobie Simkę i w Launcherze nacisnę Wyślij, to się tak jak powinno wysyła, a na Mojej Stronie na pl.thesims3.com tego nie ma :( Chcę sobie zmienić awatar, bo te 'gotowe' mi się nie podobają :D

Beep 22.04.2014 23:18

Chcę zrobić piwnicę w zbudowanym już trzypiętrowym domu (bez fundamentów), w którym mam trzy zestawy spiralnych schodów w tym samym miejscu, i nie wiem czemu nie mogę umieścić tych samych schodów w tym samym miejscu w piwnicy?

KarolinaJ 25.04.2014 22:05

Witam, mam małe pytanie - jak zmienić ustawienia grafiki (w ustawieniach TS3) aby pokrycia terenu były bardziej wyraźne nawet w dalszej odległości?
Zainstalowałam sobie dziś od nowa Trójkę i nie pamiętam jak to wcześniej ustawiałam :P

Searle 01.05.2014 08:49

W CASie przy tworzeniu poszczególnych zestawów ubrań można najwięcej stworzyć 3 zestawy. Jest jakiś kod czy mod by było ich więcej?

Nie mogę usunąć szafki kuchennej. Pojawia się komunikat: "Nie można usunąć obiektu zawartego w innym". MoveObcejts on i młotek nie działają. Nie mogę przenieść jej do wyposażenia rodziny. Szafka nie jest używana - przeniosłam ją w inne miejsce. Nic na niej nie stoi.

Sorry, za kolejny post (potem je połaczę).

Charionette 03.05.2014 10:54

Jeśli masz NRassa to może spróbuj wykonać reset parceli. Powinno załatwić sprawę :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:00.