![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
|
Cytat:
Ewentualnie mogą zrobić jakiś tam poradnik (rany, poradnik do simsów, do czego to dosżło :D) i tam będą te wszystkie rzeczy jak np. rodzaj przynęty do każdej ryby i inne takie. Kto zajrzy ten zajrzy, a kto nie - da się zaskoczyć :) |
No ja do trójki już chyba nie zaglądne. Ponownie grałem i mnie wywaliło do pulpitu. Ścina się jak się ścinało. Oby w 4 nie było podobnych bugów bo to będzie tragedia. Co z tego, że gra fajna jak takie błędy powodują, że się nie chce grać.
|
Cytat:
Poza tym, nie widzę nic złego w doszukiwaniu się zalet w drobnych mankamentach, a z takimi mamy do tej pory do czynienia (oczywiście w odczuciu osób, którym gra się podoba i których zarzut dotyczy). I wybacz, ale Twoja opinia ani trochę nie jest obiektywna, bo słowa "obiektywizm" i "mi" oraz "dla mnie" wykluczają się wzajemnie. Opinia, w której bierze się pod uwagę swoje upodobania jest subiektywna i taką właśnie opinię wszyscy tutaj wyrażamy. adamo z Twoją trójką zdecydowanie coś jest nie tak, bo normalnie to ona się aż tak nie zacina. Może masz po prostu za słaby komputer. Jeśli Ci się chce to poszukaj rozwiązania problemu w dziale TH3 -> Problemy z grą. |
No szukałem tam rozwiązania ale nie znalazłem. Mam HP Pavilion dv6 z 2012 roku. 4 Giga RAM, 500 GB dysku, dysk nie jest podzielony. Grafika też jest bardzo dobra. Więc nie wiem co jest nie tak, ale jakoś odechciało mi się grać w trójkę. Poczekam na czwórkę bo z zapowiedzi mi się podoba i tak grafika też :D
|
adamo030, na głównym forum napisałam poradnik o wydajności gry. To nie jest miejsce na gadanie o problemach z trójką, ale zapewne masz coś nie tak. Ja stosuję się to wszelkich możliwych rad z neta i jest zadowalająco. Trójka się tnie i ciąć się będzie, ale i tak w mojej opinii jest najlepsza. Tu masz linka:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/685444.page Irbis, ktoś tu musi wziąć na wstrzymanie. Ja nikogo nie atakowałam, dopóki nie zostałam zaatakowana przez tych, którzy uważają inaczej niż ja. Wyrażam opinie o niusach jak mam do tego prawo, a jeśli ktoś się tym czuje urażony to on ma problem, a nie ja. Nikogo nie atakuję, o nikim nie mówię źle "po imieniu", natomiast parę osób się o mnie źle publicznie wyraża i im według Ciebie wolno? Kto chce kupić czwórkę to kupi, kto nie chce nie kupi, proste. Grafika minimalnie się zmienia, ale te zmiany nie są zadowalające w moim odczuciu i mam prawo o tym napisać. Z nikim się nie chcę kłócić o głupią grę, bo to jest zwykła dziecinada. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Te niby "ataki" na Ciebie to nic innego jak wyrażanie opinii i stwierdzenie faktów, nie zauważyłam też, żeby ktoś się o Tobie źle wyrażał, więc rzeczywiście, ktoś tu musi wziąć na wstrzymanie. To nie jest kłótnia, tylko dyskusja, od tego jest to forum, żeby dyskutować. ----------------------------------------- Czy widzieliście już to zdjęcie? (znalazłam na DotSim): http://sims.arhn.eu/2014/06/nowe-zdjecie-z-czworki-2/ |
Może się powtarzam, ale to, że nie kupię czwórki nie znaczy, że mnie nie interesuje. W końcu to Simsy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:53. |