TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

ioplk 16.07.2009 18:00

Odp: Pytania i odpowiedzi

Witam. Czy można coś zrobić aby sztaluga była przenośna?

Katka_Psychopatka 16.07.2009 19:17

Słuchajcie, zrobiłam mojej simce blond pasemka na ciemnych włosach. W tym czasie zaszła w ciążę i urodziła dwie dziewczynki, które "odziedziczyły" po niej te blond pasemka...Trochę to bez sensu. To jakiś bug, czy tak ma być?

Chantelle 16.07.2009 19:20

To jest normalne po prostu odziedziczyły wygląd mamusi.

Noemi 16.07.2009 19:26

Ja raczej mam prośbę.
Czy może mi ktoś wymieńić wszystkie rodzaje śmierci w trójce?
Czy są one tylko takie podstawowe.?(spalenie,glodówka,utopienie i zwykła)

ddo bwayo 16.07.2009 19:47

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1073800)
Nie wiedziałam, że do oczka ryby można wsadzać... a jakie można ? Bo np. w niektórych stawach widać jak ryby pływają, u mnie nie widać kompletnie nic...
Dzięki za informacje o kwiatku śmierci. Co do tego kwadraciku, można poprosić jakiegoś screena ?
Z góry wielkie dzięki. :)

Mam takie pytano odnośnie pragnienia życiowego, moja Simka chciała poznać wszystkie przepisy i poznała, czy pojawi się jakieś nowe pragnienie no i drugie skoro nie można kasować tych nagród to jak ma się już wszystkie, to po co nam te punkty szczęścia ? :O

Szczerze to nie pamiętam, wiem jednak, że ostatnio miałam opcję by wpuścić jakąś tam rybę :P
A screena mogę zrobić jak wejdę do simsów, lecz nie wiem kiedy to nastąpi :c

agnieszka130187 16.07.2009 23:17

Swoją drogą ciekawi mnie jedno, w Riverviev nie ma oceanu, czy jest więc możliwość, aby złowić wszystkie gatunki ryb ? Czy nie są podzielone na słodko i słonowodne ?

ultraviolence 17.07.2009 10:02

A w morzu? Przecież tam też można łowić ryby. Poza tym, nie radziłabym tak do końca sugerować się rodzajem wód, bo raz zdarzyło mi się, że... simka złowiła REKINA w swoim przydomowym basenie. Nie wiem, czy to błąd czy nie, w każdym bądź razie wyglądało to śmiesznie :).

balloon 17.07.2009 11:14

czy to prawda że jak sim ma urodziny to można wezwać na nie klauna czy coś takiego ?

raspberry 17.07.2009 11:17

mam pytanie, chce odinstalowac i zainstalowac gre ponownie, bo chyba z powodu sciagnietych rzeczy gra mi sie wylacza, czy jak to zrobie rzeczy ze store przepadna?

bouffe 17.07.2009 11:33

Cytat:

Napisał raspberry (Post 1074961)
mam pytanie, chce odinstalowac i zainstalowac gre ponownie, bo chyba z powodu sciagnietych rzeczy gra mi sie wylacza, czy jak to zrobie rzeczy ze store przepadna?

Pobrane przepadną. Nie próbowałam, ale na forum była wzmianka o tym.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:58.