![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Tak. To chyba najlepszy pomysł
|
Najlepiej niech każdy zrobi ta jak uważa :) Podążanie za pojedynczymi osobami dotychczas nie kończyło się dobrze. Ja od wczoraj zanim przeczytam posty innych po zabójstwie mafii, sam analizuję wyniki głosowania. I nie odświeżam strony, dopóki nie dojdę do jakichś wniosków.
Jak już się jest na coś nastawionym, to trudniej poddać się manipulacji ;) |
Matko już nie wiem na kogo głosować. Waham się między Flo, Dianą i Yuki. Chociaż zapewne jedna z dwóch pierwszych.
|
Jaka dzisiaj tutaj cisza :O Przynajmniej w porównaniu do poprzednich dni :D
Takie niemówienie to rzeczywiście dobry eksperyment, w końcu szansa na to, że będzie remis w głosowaniu jest naprawdę mała, więc jak co, to bez strachu :) Ja się wciąż zastanawiam.. Pewien post zrobił na mnie wrażenie, zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Powodzenia wszystkim! :) |
Mój głos poszedł już na Dianę.
e: dopiero teraz przeczytałam o dyskrecji, no ale trudno :D przynajmniej jak mnie zabiją to będziecie mieli trop. |
Ja też zagłosowałam, pewnie nikogo nie zdziwi na kogo. :]
|
Napisałabym, na kogo głosuję, ale jak cisza to cisza :P
W każdym razie już wysyłam głos ;) Edit: jeszcze mogę dodać, że może trzeba zwrócić uwagę na zupełnie niepodejrzewane osoby? W poprzedniej edycji mafia była absolutnie niezauważona. Zamierzam się więc zainteresować Alexandrą, Fallen i Privilege. A na którą z nich oddałam głos to dowiecie się później :P |
Cisza, bo wtorek jest. Nikt nie lubi wtorkow.
I jakos specjalnie nie widze sensu w tym, aby nie mowic na kogo glosujemy, bo i tak mafia to potem zobaczy, no ale coz... |
Co tu dziś taka cisza?
Z rąk miasta ginie dziś Yuki. Była niewinna...:innocent: Utłuczcie w końcu jakiegoś mafiosa:axe: Wyniki głosowania: 1. Diana – Fallen 2. Björk - Flo 3. Kędziorek – Yuki 4. Fallen – Diana 5. Lubie - Yuki 6. Apocalypsa – Flo 7. Ladrón – 8. redmoon – Flo 9. Mroczny Pan Skromności – Yuki 10. Meryam – Yuki 11. Flo - Diana 12. Privilege – Cheyenne 13. Anizali - 14. Alexandra - Diana 15. Cheeba - Bjork 16. Cheyenne – Yuki 17. Gingers – Yuki 18. Juhas – 19. Qwerty – Lubie 20. Volturia - |
Ale nas już mało :O[*]
Ale kurczę, my nie umiemy myśleć logicznie chyba. :l Burza mózgów więc. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:35. |