TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

balloon 17.07.2009 12:53

Odp: Pytania i odpowiedzi

Ponawiam pytanie : czy to prawda że jak sim ma urodziny to można wezwać na nie klauna czy coś takiego ?

Ilona 17.07.2009 13:20

Cytat:

Napisał raspberry (Post 1074961)
mam pytanie, chce odinstalowac i zainstalowac gre ponownie, bo chyba z powodu sciagnietych rzeczy gra mi sie wylacza, czy jak to zrobie rzeczy ze store przepadna?

przenieś katalog download na pulpit i inne,których nie chcesz stracić

agnieszka130187 17.07.2009 14:32

Cytat:

Napisał helena (Post 1074911)
A w morzu? Przecież tam też można łowić ryby. Poza tym, nie radziłabym tak do końca sugerować się rodzajem wód, bo raz zdarzyło mi się, że... simka złowiła REKINA w swoim przydomowym basenie. Nie wiem, czy to błąd czy nie, w każdym bądź razie wyglądało to śmiesznie :).

Nie wiedziałam, że w Riverviev jest morze. :) Weszłam do tego otoczenia raz i powiem szczerze, że nie widziałam morza. :)
Mówisz o normalnym basenie, takim w którym można pływać ? :O To w basenach można łowić ryby ? :D

balloon 17.07.2009 14:34

Tak można łowić ryby w basensie.
czy to prawda że jak sim ma urodziny to można wezwać na nie klauna czy coś takiego ?

agnieszka130187 17.07.2009 15:22

Czytałam gdzieś, że można, poszukaj w wyszukiwarce, bo była wzmianka na ten temat.

bouffe 17.07.2009 15:45

Cytat:

Napisał Aechmea_Fasciata (Post 1075058)
czy to prawda że jak sim ma urodziny to można wezwać na nie klauna czy coś takiego ?

Spróbuj przed urodzinami lub w trakcie urodzin zadzwonić po usługi i poszukać klauna. ;]
Niedługo moi Simowie będą mieć urodziny, to spróbuję.

Ellie 17.07.2009 17:11

Cytat:

Napisał Aechmea_Fasciata (Post 1075058)
Tak można łowić ryby w basensie.

nie da sie, ja probowalam i nie bylo takiej opcji ;o

agnieszka130187 17.07.2009 17:29

U mnie nie ma opcji łowienia ryb w basenie. :)
Mam pytanie odnośnie nasion, udało mi się znaleźć tylko trzy rodzaje: nieznane rzadkie nasiono, nieznane specjalne nasiono i nieznane wyjątkowe nasiono, ktoś znalazł inne jak tak to gdzie szukać. Nie chodzi mi o kwiat śmierci, bo ten już mam. :)
Napiszcie mi też na jaką przynętę łapać rybę śmierci, mam jedną, ale nie pokazało mi się na jaką przynętę ją złapałam. Mimo, iż mam już 100% złapanych ryb, mam pokazane tylko, że złotą rybkę łowi się na sałatę. :)

Dziękuję

Chantelle 17.07.2009 17:34

Rybę śmierci łowi się na Ustniczka.

rocktechnika 17.07.2009 17:43

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1075184)
U mnie nie ma opcji łowienia ryb w basenie. :)

Niektórzy Simowie mogą. Nie wiem, od czego to zależy (na pewno nie od cechy 'Szalony', bo moja szalona Simka nie mogła, a jej syn, który tej cechy nie miał, mógł...). Musiałabyś popróbować różnymi Simami, na pewno znajdziesz takiego, który będzie mógł :)

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1075184)
Napiszcie mi też na jaką przynętę łapać rybę śmierci, mam jedną, ale nie pokazało mi się na jaką przynętę ją złapałam. Mimo, iż mam już 100% złapanych ryb, mam pokazane tylko, że złotą rybkę łowi się na sałatę. :)

Najlepiej poczytaj książki o wędkarstwie. Po przeczytaniu każdej z nich w dzienniku umiejętności obok niektórych ryb pojawią się informacje nt. przynęt (zaraz po przeczytaniu pojawi się komunikat, o jakich rybach Twój Sim się czegoś dowiedział). A na Twoje pytanie już padła odpowiedź - ustniczek ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:21.