![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
http://www.twitlonger.com/show/ndkjvp EDIT: W The Sims 4 nie można kupować ubrań :( Powtórka z TS3. https://twitter.com/SimGuruSarah/sta...63074197962752 |
Mi się nawet podoba ten podział na dzielnice, ponieważ skoro miasto ma być inspirowane Nowym Orleanem (co mnie bardzo cieszy), każda z nich będzie chyba zupełnie odmienna stylowo jak to wspomniała simka... i w związku z tym twórcy chyba specjalnie nie chcieli tak mieszać wszystkiego w całość. Bo musicie przyznać że style Hiszpański, Francuski i Brytyjski skrajnie się od siebie różnią.
Ale muszę przyznać 5 parcel to za mało. Martwi mnie bardzo to że, przez ten podział na dzielnice, chyba nie będzie można tworzyć światów. :'( Smuteczek |
Nie podoba mi się, że w czwórce nie będzie można kupować ubrań. Skoro w dwójce było to możliwe, to dlaczego teraz nie mogłoby funkcjonować na tej samej zasadzie? Byłam przekonana, że ta opcja będzie dostępna. Niby mała rzecz, ale gdy podsumować te wszystkie drobne rzeczy, których nie będzie w grze to okazałoby się, że The Sims 4 została odarta ze naturalności i ze szczegółów, które nadają serii smaczku.
Co do podziału na strefy, to nie wiem jak dokładnie będzie to wyglądać, więc powstrzymam się z ostateczną opinią. Jak sądzicie, czy data premiery czwórki może zostać przesunięta? Chciałabym aby gra ukazała się tak jak zostało to zapowiedziane czyli 4 września, ale myślę, że możliwość opóźnienia tak jak to było przy okazji trójki, jest całkiem prawdopodobna. Niestety nie będzie się to wiązało z dopracowaniem gry, a z dorabianiem na ostatnią chwilę pomniejszych elementów rozgrywki. EA zrobiło już wiele kroków w tył, to byłoby naprawdę słabe jakby zaserwowali graczom niedorobioną czwórkę. Mój entuzjazm nieco ostygł i wszystko to już mniej mi się podoba, ale zobaczymy. Teraz już raczej nie poznamy zbyt wielu newsów i pozostaje nam czekać na premierę. |
Mi tam nie brakuje kupowania ubrań, bo grałam w dwójkę na słabym kompie i wyjazd na zakupy to ekran ładowania 20 minut na parcelę publiczną, i z powrotem to samo. Ja zatem nie wychodziłam z domu zbyt często. Kupowałam ubrania hurtowo, dla obu płci i wszystkich grup wiekowych :P Nie wiemy jak dokładnie będą wyglądały te ekrany ładowania, ale wątpię, by zawsze gra ładowała się 30 sekund. Dojdą dodatki płytowe, zapewne Store, CC, mody, i z 30 sekund zrobią się 3 minuty, albo i lepiej... Co do dzielnic to jestem za, ale co do ładowania parceli publicznych, to jestem na nie.
|
Ale np w trójce w skoku w przyszłość jest opcja, że można kupić ubranie z wystawy. Owszem, w dwójce to była fajna opcja i byłoby fajnie zobaczyć to samo w czwórce. Myślę, że trochę potrwa zanim przyzwyczaję się do tego nowego interfejsu.
|
KARMIENIE PIERSIĄ POTWIERDZONE! :lol2: Link. We wpisie również parę innych ciekawostek, np. że teraz w CAS dziecku lub nastolatkowi można stworzyć rodzica-staruszka, albo że sim może się rozbić, gdy wraca rakietą z kosmosu.
|
Karmienie piersią? Hahaha, mam to w TS2! :D Fajnie, że w "czwórce" nie będzie to w ramach modyfikacji :)
Moi simowie tez raczej nie jeżdżą za ciuchami (za długo to trwa), dlatego opcja wyjścia do CASu i wybierania rzeczy była i jest jak dla mnie bardzo w porządku. Co do ekranów ładowania, nie mam zdania. Za krótko grałam w TS3, żeby zaczęły mi one przeszkadzać :P Podział na dzielnice uważam za świetne rozwiązanie :) Sama mam dzielnice w moim miasteczku, chociaż nie są jeszcze dopracowane i mam już w głowie kolejne pomysły na zmiany... Myślę, że te z TS4 będą się dały edytować :) |
Ja mimo, że wiele kroków w tył zostało poczynionych to i tak mam ochotę kupić 4. Bardzo mi się podoba pomysł z podzieleniem miasta na dzielnice może gra będzie bardziej zoptymalizowana.
|
No niestety, nie ma lekko, można mieć albo akwarium, albo rybki. Ja bym chciała jakieś połączenie TS3 z TS4, ale widzę, że znowu eksperymentują. Mam tylko nadzieję, że przynajmniej tym razem wiedzą co robią...
|
No cóż nie wiem czy zauważyliście, ale wszystko wskazuje na to, że w podstawie nie dadzą nam basenów. A szkoda bo do tej pory baseny były w każdej simowej części.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:34. |