![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
nie wiem czy było już takie pytanie
mój sim osiągnął szczyt kariery przestępcy i jest cesarzem zła i nie wiem dlaczego ale wydziela czerwoną poświatę, mam na myśli, że bije od niego czerwone światło i mnie to powoli zaczyna wkurzać. wydaje mi się, że chyba przez tą karierę tak ma, bo co innego mogłoby być tego przyczyną ? i jeszcze jedno ciągle w nastrójniku wyświetla się zniesmaczenie jedzeniem nie chce się wykasowaćććććććććććć może macie jakiś sposób, żeby o zlikwidować? bo to ciąglę się wyświetla, mimo że czas tego już dawno minął :/ |
Cytat:
|
To co z tymi roślinkami ? Nikt nie zbiera nasion i nie hoduje roślin ? Mój Sim chce drzewko pieniężne wyhodować.. ale znajduje tylko te trzy nasiona, jedno to chyba czosnek... drugie płonąca roślina...
|
ja drzewko na simolnasy (jak to sie pisze xd nie wiem dokladnie) znalazłem na cmentarzu w sunset valley tam jest tez bardzo duzo kamieni na cmentarzu tam prawie co 2-3 noc znajduje przynajmniej 3 te no...... takie niebieskie...... plutony chyba nie pamietam :/ a drzewka pienieznego szukaj od strony ulicy po lewej stronie jak jest: wejscie to po lewej stronie pod krzaczkiem jest taki niby-kamien takie male cacko i to wlasnie powinno byc to nasionko.... przynajmniej moj sims tak znalazl :P
edycja: a zapomnialem napisac ze co 2-3 SIMSOWA noc xd |
Cytat:
|
Cytat:
|
No chyba tak powinno być, pasemka mogą być naturalne i nienaturalne w końcu a twórcy zrobili chyba naturalne które można dziedziczyć.
|
Cytat:
a moze w wyposażeniu sima jest zepsute jedzenie? |
Potrzebuje pomocy.... a wiec tak kiedy wchodze do zakladki z posiadanymi przedmiotami ( nie w trybie budowanie) normalnie widze rozne przedmioty, natmiast kiedy pojade do ksiegarni po nowa ksiazke czy przepis pojawia mi sie "licznik" i jak kupie nowa to zwieksza sie on. Niewiem jak to wytlumaczyc ale wkazdym badz razie nie jestem w stanie odzyskac tych ksiazek bo poprostu niema zadnej interakcji z tym licznikiem. Postaram zamiescic screena jezeli nie zrozumiecie :)
|
No dobra,ściągnęłam ten program Monkey Install Helper i wypakowałam go na pulpicie.Wszystkie pliki package zamieniły mi się w małpki.To klikam na jeden z nich na Install to Sims3 i pokazuje się komunikat: Could not find a valid directory to install to!I nie wypakowuje się :(.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:46. |