TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

szparaag 17.07.2009 18:47

Odp: Pytania i odpowiedzi

nie wiem czy było już takie pytanie

mój sim osiągnął szczyt kariery przestępcy i jest cesarzem zła i nie wiem dlaczego ale wydziela czerwoną poświatę, mam na myśli, że bije od niego czerwone światło i mnie to powoli zaczyna wkurzać. wydaje mi się, że chyba przez tą karierę tak ma, bo co innego mogłoby być tego przyczyną ?

i jeszcze jedno
ciągle w nastrójniku wyświetla się zniesmaczenie jedzeniem nie chce się wykasowaćććććććććććć może macie jakiś sposób, żeby o zlikwidować? bo to ciąglę się wyświetla, mimo że czas tego już dawno minął :/

Levkoni 17.07.2009 18:58

Cytat:

Napisał szparaag (Post 1075254)
nie wiem czy było już takie pytanie

mój sim osiągnął szczyt kariery przestępcy i jest cesarzem zła i nie wiem dlaczego ale wydziela czerwoną poświatę, mam na myśli, że bije od niego czerwone światło i mnie to powoli zaczyna wkurzać. wydaje mi się, że chyba przez tą karierę tak ma, bo co innego mogłoby być tego przyczyną ?

i jeszcze jedno
ciągle w nastrójniku wyświetla się zniesmaczenie jedzeniem nie chce się wykasowaćććććććććććć może macie jakiś sposób, żeby o zlikwidować? bo to ciąglę się wyświetla, mimo że czas tego już dawno minął :/

Tak, poświata jest przez karierę. Zniesmaczenie jedzeniem? A może raczej otoczeniem, bo brudno jest i dal tego, wtedy natrójnik cały czas się trzyma.

agnieszka130187 17.07.2009 19:26

To co z tymi roślinkami ? Nikt nie zbiera nasion i nie hoduje roślin ? Mój Sim chce drzewko pieniężne wyhodować.. ale znajduje tylko te trzy nasiona, jedno to chyba czosnek... drugie płonąca roślina...

Kurczaczek 17.07.2009 19:35

ja drzewko na simolnasy (jak to sie pisze xd nie wiem dokladnie) znalazłem na cmentarzu w sunset valley tam jest tez bardzo duzo kamieni na cmentarzu tam prawie co 2-3 noc znajduje przynajmniej 3 te no...... takie niebieskie...... plutony chyba nie pamietam :/ a drzewka pienieznego szukaj od strony ulicy po lewej stronie jak jest: wejscie to po lewej stronie pod krzaczkiem jest taki niby-kamien takie male cacko i to wlasnie powinno byc to nasionko.... przynajmniej moj sims tak znalazl :P

edycja: a zapomnialem napisac ze co 2-3 SIMSOWA noc xd

Mamełe 17.07.2009 19:48

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1075321)
To co z tymi roślinkami ? Nikt nie zbiera nasion i nie hoduje roślin ? Mój Sim chce drzewko pieniężne wyhodować.. ale znajduje tylko te trzy nasiona, jedno to chyba czosnek... drugie płonąca roślina...

Pod jednym rodzajem - nasiono specjalne - moze ukrywać sie kilka rodzajów roślin, drzewko pienieżne, płonacy owoc, roslina kwiatu śmierci albo owoc zycia. Po prostu sadź te nasiona specjalne, to z któregos na pewno w końcu wyrośnie to drzewko pieniężne

Katka_Psychopatka 17.07.2009 19:58

Cytat:

Napisał Katka_Psychopatka (Post 1074606)
Słuchajcie, zrobiłam mojej simce blond pasemka na ciemnych włosach. W tym czasie zaszła w ciążę i urodziła dwie dziewczynki, które "odziedziczyły" po niej te blond pasemka...Trochę to bez sensu. To jakiś bug, czy tak ma być?

Ponawiam moje pytanie. Nie na tym polega dziedziczenie. Mam nadzieję, że to po prostu jakiś bug. Czy tak ma być?

ddo bwayo 17.07.2009 20:09

No chyba tak powinno być, pasemka mogą być naturalne i nienaturalne w końcu a twórcy zrobili chyba naturalne które można dziedziczyć.

claudia_o 17.07.2009 20:58

Cytat:

Napisał szparaag (Post 1075254)

a moze w wyposażeniu sima jest zepsute jedzenie?

Malfurion 17.07.2009 23:14

Potrzebuje pomocy.... a wiec tak kiedy wchodze do zakladki z posiadanymi przedmiotami ( nie w trybie budowanie) normalnie widze rozne przedmioty, natmiast kiedy pojade do ksiegarni po nowa ksiazke czy przepis pojawia mi sie "licznik" i jak kupie nowa to zwieksza sie on. Niewiem jak to wytlumaczyc ale wkazdym badz razie nie jestem w stanie odzyskac tych ksiazek bo poprostu niema zadnej interakcji z tym licznikiem. Postaram zamiescic screena jezeli nie zrozumiecie :)

Chantelle 18.07.2009 06:29

No dobra,ściągnęłam ten program Monkey Install Helper i wypakowałam go na pulpicie.Wszystkie pliki package zamieniły mi się w małpki.To klikam na jeden z nich na Install to Sims3 i pokazuje się komunikat: Could not find a valid directory to install to!I nie wypakowuje się :(.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:46.