TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Mroczny Pan Skromności 19.06.2014 16:18

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Nie, nikt jeszcze nie zwracał na to uwagi.

Bardzo się cieszę na karmienie piersią :D

miłośniczka zwierząt 19.06.2014 16:36

tak to będzie przełom w historii the sims. I też się z tego cieszę ale martwi mnie to, że mogą nam nie dać basenów.

Kędziorek 19.06.2014 16:57

A sądziłam, ze temat basenów został wyczerpany :D A może oni specjalnie tak: nie pokażemy im teraz basenów, to ich zaintryguje, będzie szum wokół gry, a później się okaże, że jednak są :D Nie ważne jak, ważne, żeby gadali ;)

Karmienie piersią - jestem za. Ciekawe ile jeszcze takich naturalnych zachowań dodadzą. No i czy będą samochody, a jeśli tak, to czy będą normalnie wsiadać jak w dwójce, czy teleportować się po trójkowemu.

miłośniczka zwierząt 19.06.2014 17:07

z tego co czytałam to będą się teleportować tak, jak to robili w 3.
Tak, nie sądzę żeby im chodziło o szum wokół gry bo i tak i tak o 4 jest głośno.

Daisy 19.06.2014 19:59

Temat basenów już nigdy się nie wyczerpie!:D Haha, a tak na serio to fajnie że będzie karmienie piersią, przydałoby się więcej takich ludzkich odruchów. O ile nie ludzka grafika mi nie przeszkadza, to nie ludzkie odruchy tak. Ktoś umiera a oni oglądają film, albo nadal jedzą kanapkę. Co do teleportacji do samochodów pamiętam jak pierwszy raz włączyłam trójkę i moje zdziwienie gdy sim zniknął i pojawił się w aucie, myślałam że mam jakiś błąd w grze:D Mogliby wsiadać...mogliby się uczyć jeździć od czasów nastolatkowych, mieć jakieś małe kolizje, czasami stać w korkach itd. Marzenia..:D

anie_1981 19.06.2014 20:33

Co do samochodów, to ja już dawno pisałam, że jeden drobiazg i wszyscy byliby happy. Sim podchodzi do ulicy, macha kluczykami i pojawia się samochód. Simy do niego wsiadają normalnie, a po dojechaniu na miejsce wysiadają, samochód znika i pojawia się na parkingu lub w plecaku.

Temat basenów się wyczerpie, po premierze. Wtedy gracze napiszą, że baseny są, lub ich nie ma. Ja uważam, że gdyby miały być, to by były pokazane, bo ich obecność jest w Simsach tak naturalna, jak kryształek nad głową Sima. Ktoś sobie żartował, że będzie dodatek "Woda", i zapewne tak będzie :P I tu się nie ma z czego śmiać.

Mroczny Pan Skromności 19.06.2014 20:39

ja bym nie był happy :< Znikający sim to jedno, ale znikający samochód jest równie irytujący. Wolę ograniczone możliwości stawiania pojazdu

anie_1981 19.06.2014 21:22

To jest fakt, w dwójce trzeba było stawiać parkingi przy drodze, w trójce mogą stać nawet w piwnicy. Piwnica przydaje mi się do wstawiania łodzi na tych przyczepkach.

Mroczny Pan Skromności 19.06.2014 21:27

Łódź w piwnicy... Jak Gibbs :D

To rozwiązanie z trójki jest dość wygodne i animatorzy nie musieli się napracowywać, ale to tak okropnie irytujące, że już wolę nie mieć swobody w rozmieszczaniu pojazdów na posesjach. W ogóle, to tyle czasu czekałem na jakieś informacje o animacjach i się nie doczekałem...

anie_1981 19.06.2014 21:38

A tak serio, to ja bym chciała animacje samochodowe, ale żeby dali coś, czego nigdy nie było w Simsach, bramę wjazdową... Powinna się sama zamykać i otwierać, jak wyjeżdżamy samochodem.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:52.