TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Meryam 15.10.2013 19:01

Odp: Forumowa Mafia II

Cytat:

Napisał Diana (Post 1768030)
@up: pewnie nie mają czasu. Ja tam bym się w tym nie dopatrywała spisku ;P

Ja nie doszukuję się spisku, ale ostatnio chyba tak było że jak dwa razy się nie zagłosowało to się automatycznie odpadało.. czy coś pokiciałam?

Diana 15.10.2013 19:04

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1768033)
Ja nie doszukuję się spisku, ale ostatnio chyba tak było że jak dwa razy się nie zagłosowało to się automatycznie odpadało.. czy coś pokiciałam?

Chyba więcej razy trzeba było nie głosować. Ale Libby i tak pewnie najpóźniej jutro ich wywali. Może przy okazji znowu nam znajdzie jakiegoś mafiosa? :naughty:

Cheyenne 15.10.2013 19:07

Cytat:

Napisał Privilege (Post 1768031)
Na początku była podejrzana, nagle nikt jej nie podejrzewa i jak pada inicjatywa głosowania zamkniętego bardzo mocno się sprzeciwiła. Nie wydaje się wam to dość dziwne?

Wcale się mocno nie sprzeciwiłam :facepalm: Napisałam tylko, że mafia i tak zobaczy głosy, a wcześniej wyraziłam opinię, że głosowanie każdy sobie może źle się skończyć, bo wyjdzie- na przyklas- 50/50. Ktoś zresztą to kiedyś już napisał :>

Mroczny Pan Skromności 15.10.2013 19:11

najlepiej jakby wszyscy z tych milczących się nimi okazali xD

Hm... Ja nie zauważyłem, żeby Chey jakoś szczególnie namawiała nas do ujawnienia typów.
Meryam, nie wiem po jakim czasie się odpadało, ale dlaczego nie mają napisanych głosów na siebie? To dopiero dziwne.
Na razie nie mam pomysłów. Jeśli będzie mi dane przeżyć dzisiaj, to pogłówkuję.

Privilege 15.10.2013 19:13

Po prostu jakoś rzuciło mi się w oczy że nie chcesz. Parę osób też protestowało ale podrzucając do tego wcześniejsze podejrzenia zagłosowałam na Ciebie. Mówiłam, że mój głos diametralnie się zmieni i uważam że mam rację. Twoje zachowanie jest dziwne bo jesteś ani za nadto aktywna ani za nadto cicha. Operujesz wszystkim z dystansem jakbyś warzyła słowa jednak twoje odpowiedzi wydają mi się nieco podejrzane.

Cheyenne 15.10.2013 19:15

Cytat:

Napisał Privilege (Post 1768037)
Po prostu jakoś rzuciło mi się w oczy że nie chcesz. Parę osób też protestowało ale podrzucając do tego wcześniejsze podejrzenia zagłosowałam na Ciebie. Mówiłam, że mój głos diametralnie się zmieni i uważam że mam rację. Twoje zachowanie jest dziwne bo jesteś ani za nadto aktywna ani za nadto cicha. Operujesz wszystkim z dystansem jakbyś warzyła słowa jednak twoje odpowiedzi wydają mi się nieco podejrzane.

Mam taki styl wypowiedzi, zbieram za to baty od nauczycielki polskiego :cry: Czy to źle, że się nie wychylam? :<

Meryam 15.10.2013 19:34

Dobra, słuchajcie, ja jestem załamana i nie wiem już kogo podejrzewać, bo jak widać każde moje podejrzenie jest błędne T_T więc ma ktoś jakieś propozycje? Bo ja już naprawdę nie wiem co mam myśleć.

Cheyenne 15.10.2013 19:37

Otóż pomyślałam o osobach typu Restless. Takich, których... praktycznie nie było. Myślę też nad jedną osobą (nie chodzi o Priv), która jest obecna i się udziela, ale coś z nią nie teges.

Katerina 15.10.2013 19:42

@Chey - jak chodzi o mnie to spadaj na bambus! :P
Jeśli chodzi naprawdę o mnie, to nic nie piszę, bo jest wtorek i mam po- poniwedziałkową depresję. :(

Fallen i Apo akurat są i się nie udzielają. A Apo chyba już tutaj trooochę siedzi.

Vanitas 15.10.2013 19:43

A ja kolejny raz namawiam do zagłosowania na Apo :((

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:52.