![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
najlepiej jakby wszyscy z tych milczących się nimi okazali xD
Hm... Ja nie zauważyłem, żeby Chey jakoś szczególnie namawiała nas do ujawnienia typów. Meryam, nie wiem po jakim czasie się odpadało, ale dlaczego nie mają napisanych głosów na siebie? To dopiero dziwne. Na razie nie mam pomysłów. Jeśli będzie mi dane przeżyć dzisiaj, to pogłówkuję. |
Po prostu jakoś rzuciło mi się w oczy że nie chcesz. Parę osób też protestowało ale podrzucając do tego wcześniejsze podejrzenia zagłosowałam na Ciebie. Mówiłam, że mój głos diametralnie się zmieni i uważam że mam rację. Twoje zachowanie jest dziwne bo jesteś ani za nadto aktywna ani za nadto cicha. Operujesz wszystkim z dystansem jakbyś warzyła słowa jednak twoje odpowiedzi wydają mi się nieco podejrzane.
|
Cytat:
|
Dobra, słuchajcie, ja jestem załamana i nie wiem już kogo podejrzewać, bo jak widać każde moje podejrzenie jest błędne T_T więc ma ktoś jakieś propozycje? Bo ja już naprawdę nie wiem co mam myśleć.
|
Otóż pomyślałam o osobach typu Restless. Takich, których... praktycznie nie było. Myślę też nad jedną osobą (nie chodzi o Priv), która jest obecna i się udziela, ale coś z nią nie teges.
|
@Chey - jak chodzi o mnie to spadaj na bambus! :P
Jeśli chodzi naprawdę o mnie, to nic nie piszę, bo jest wtorek i mam po- poniwedziałkową depresję. :( Fallen i Apo akurat są i się nie udzielają. A Apo chyba już tutaj trooochę siedzi. |
A ja kolejny raz namawiam do zagłosowania na Apo :((
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:52. |