TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

suomii 29.07.2011 16:52

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

szary w paski, zaje****a rasa xD widać, że trochę psy i koty olali, koty bardziej, ale przecież można sobie samemu rasę stworzyć, a poza tym jak ktoś już pisał - pewnie na mts szybko się pojawią.

Spectrum 29.07.2011 17:35

Ale to chyba nie będą wszystkie rasy, z czasem EA będzie uzupełniać tą liste ;)

Searle 29.07.2011 17:47

Ja się najbardziej cieszę z potwierdzenia gryzoni i nawet sporo ich będzie. Wiewiórki? Super :)

ultraviolence 29.07.2011 18:38

Ja tam od razu stworzę sobie czarnego flaciora, na podobieństwo swojej ukochanej psiny :D Widać, że twórcy postarali się trochę bardziej niż przy poprzednich częściach, o czym świadczy chociażby sama obecność koni czy dzikich zwierząt. Teraz, jedyną rzeczą, jakiej brak doskwiera mi w trójce to pogoda... Ale podejrzewam, że i to się wkrótce pojawi, w końcu nie bez powodu zamieszczaliby tyle świątecznych akcesorii w Store... A czymże są Święta Bożego Narodzenia bez śniegu? :)

suomii 29.07.2011 18:56

nie pomyślałam, może nie zdradzili wszystkiego i reszta ras to będzie niespodzianka? bo kotów jest dziwnie mało... no rozumiem, ale żeby maine coon nie było? to dziwne trochę, bo w 2 było dużo ras kotów.

nmin 29.07.2011 19:07

A ja w te wszystkie informacje i tak nie uwierzę, dopóki nie zobaczę ich oficjalnego potwierdzenia :) Zresztą, do premiery trzy miesiące, jeszcze wiele może się okazać.

anie_1981 29.07.2011 19:56

Ma być ponad 100 ras psów i kotów... Policzył je ktoś... Bo jest grubo poniżej setki, więc na pewno będzie więcej.

Spectrum 29.07.2011 20:57

a Jeśli jest 100 ras wszystkich zwierząt włącznie z węzami i innymi, ale mam nadzieję, że tak nie będzie, przecież mówili że będzie 100 raz psów i kotów :(

Séverine 30.07.2011 06:48

Cytat:

Napisał mrakad133 (Post 1423796)
Jeny, uspokujcie się, najprawdopodobniej będą normalnie wszystkie suwaki i opcje to tworzenia zwięrząt, oprócz suwaka do zmiany wysokości *.* Więc na pewno stworzysz tego swojego yorka.

Jej, nie chcesz to nie musisz czytać. Mi zależy na yorkach i nie sądzę, że się muszę tutaj uspokajać bo nic nie robię :P

Cytat:

Napisał suomii (Post 1423887)
to nie był wilk, tylko mieszaniec pitbulla jakiś albo coś.

Suomi spójrz w goglach ,,pitbull" i zobacz jak wygląda. Ten w grze był mniej masywny, miał mniejszą głowę, zupełnie inny kolor sierści i w dodatku sierść jest długa. Może to być jakaś mieszanka ras ale pitbulla mi to w żadnym przypadku nie przypomina.
Sebi27 w jedynce nie było, w dwójce nie było (ewentualnie można było ściągnąć ale albo się nie ruszały albo ,,chodziły" nie odrywając kopyt od ziemi) to jak robią w trójce to bardziej zwrócili na to uwagę. Poza tym konie to jest chyba najbardziej wyczekiwane zwierzę z dodatku no bo w końcu nowe :D

anie_1981 30.07.2011 07:36

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1424213)
Poza tym konie to jest chyba najbardziej wyczekiwane zwierzę z dodatku no bo w końcu nowe :D

W moim wypadku, to nie tylko, że "nowe", ale ja od dziecka byłam zakochana w konikach... :P No ale nie było, nie jest i nie będzie mnie na własnego stać. Więc moi Simowie będą mieli konika, albo nawet kilka, marzy mi się ogierek i klacz ze źrebięciem. Nie wiem tylko której rasy, bo z wymienionych to żadnej się dotąd bliżej nie przyglądałam, marzyły mi się araby, ale widać nie będzie. W Galerii google, jak wpisuję te rasy po kolei, to wszystkie są ładne, ale nie wiem jak to będzie wyglądało w grze.

Parę dni temu widziałam w sklepie zoologicznym... skunksa. Ślicznie wyglądają na żywo, ale ten był jakiś niemrawy... Biedactwo, wysterylizowali go i nie może już pryskać śmierdzącą wydzieliną. Takie zwierzątka to powinny być wolne, nie w małej klateczce... Ciekawe jak będą wyglądały simsowe skunksy i jaki będą mieli ludzie i zwierzęta nastrójnik po oblaniu ich "magicznym płynem spod skunksowego ogona" :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:44.