![]() |
Cytat:
|
Mnie się kilka razy zdarzyło mieć 10 dzieci, 20 wnuków i te wszystkie płatki itp.
Dla mnie najzabawniejsze są te które się pokrywają np. zabawić Agatę, opowiedzieć dowcip Agacie, opowiedziec sprośny dowcip Agacie, zabawić krewnego. Opowiadasz sprośnego i wszystkie zaliczone :D . Obawa "prowadzić nudną rozmwę". ciekawa jest też zapchanie toalety ale takiego jeszcze nie miałam. Kiedyś nawet miałam tzw. "mydło" ;P czyli jedno okienko było puste B) |
Najgłupsza obawa - Zmienić pieluchę (U dziecka!) I korzystać z publicznej toalety
Najgłupsza aspiracja - Przebrać się w piżamę, kupić krzesło> I nie lubię romansowania z aspiracji a najbardziej lubię popularność |
Ja najczęściej biorę Aspirację 'Założenie rodziny' i zaciekawiło mnie życiowe marzenie sima.
'Gwiazda sportu to ja' << Co ma sport do zakładania rodziny? '3 dzieci kończy studia' albo 'mieć [ileś tam] wnucząt' to rozumie ale sport? :| |
Cytat:
Łatwiej mu żone fają znaleźć, eeee... dzieci będą go szanowały... eee a poza tym będzie zarabiał dużo kasy i wszyscy będą go uwielbiać :P To chyba proste jest... A tak w ogóle, to najgłupsze jest dla mnie jak Sim chce naraz Zacząć określoną karierę (np. Obiboka) i Zacząć Określoną karierę (np. jakiegoś polityka lub czegoś) ... to w końcu co on chce...? moze nie jest to głupie, ale jakieś takie jest głupie i bez sensu :\ |
Cytat:
|
Emeryci moga mieć dzieci.
Ten kosmita co jest stworzony przez autorów u mnie stał się emerytem i znalazłam mu zone Dorosłą i mógł z nią mieć dziecko. Była opcja 'postaraj sie o dziecko'. I nie ściągałam żadnych dodatków a ni nic. Po prostu żeby mieć dziecku muszą być (chyba ) małżeństwem. U mnie musiałam pokłucić tego kosmite z żoną i dopiero się dało. A co do tego zyciowego marzenia ze sportem to bardziej by pasowało do aspiracji : 'pragnienie popularności' albo 'pogon za bogactwem'... a nie do 'rodziny' :\ |
Emerytowani simowie-mężczyźni- mogą mieć dzieci z simkami młodszymi, w wieku dorosłym. Natomiast emerytowne simki- kobiety-nie mogą mieć dzieci, obojętnie w jakim wieku byłby ojciec dziecka.
Nie lubię pragnień :nakłonić kogoś do sprzątania/podania posiłku.Te pragnienia mają tylko simowie, którzy skończyli studia (bynajmniej tak zaobserwowałam u siebie). To denerwujące, zawsze rano, po przebudzeniu je mają. A przecież zatrudniają sprzątaczkę i mają rozwinięte umiejętności gotowania :\ |
Ja nie lubię obawy: Skorzystać z toalety publicznej. To idiotyzm ;P haha chce się kobiecie sikać za przeproszeniem i jest w mieście, ale ma tą głupią obawę i co?... :\
|
Bezsensy
Bezsensowne marzenie: Mieć dziecko (+8000)
Bezsensowna obawa: Mieć dzecko (-5000) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:50. |