![]() |
|
Odp: Opiekunka nie umie się opiekowac dziećmi!!!
Cytat:
|
oj ja też nie lubiłam kiedy opiekunki wywołują pożar w domu. Albo przekarmiają dzieciaka.
|
Cytat:
|
Hah do mnie przyłazi bawi się radiem z córką ona włącza a ja wyłączam albo tak smao z tv :D Pożar mi de***** zrobiła omało biedne dziecko sie nie zjarało bo postawiła koło lodówki a zapomniałam o nim no i alarmu nie wastawiłam :D
Ale ona nic nie robi..wiec musze uzywac kodow ^^ (albo prosić sąsiadów którzy pilnuja za darmo ^^ i lepiej ) |
U mnie opiekunka wykonuje swoją pracę.
Chociaż zamiast zmieniać pieluchy ogląda TV :P Ale ogólnie jest fajna :) Ps.Kiedyś miałam przykry przypadek: Opiekunka grała z dzieckiem w wieku szkolnym piłką, w czasie burzy pod drzewami :/ Gdy drzewo się zapaliło ona poszła piec naleśniki a mój sim się palił obok drzewa. Ona przybiegła z małym dzieckiem na rękach, położyła je koło ognia(za chwilę zaczeło się palić) i gasiła drzewo.Potem poszła oglądać TV, a moje maluchy się paliły :/ Nawet opieka społeczna nie zdążyła ich zabrać. |
Ja pamiętam, jak mi kiedyś opiekunka zepsuła telewizor, rozgrzebała łóżko i włączyła radio. To radio tak grało przez 3 dni, bo nie zauważyłam. Wynikły z tego rachunki, a ponieważ nie używałam kodów, moja rodzina prawie zbankrutowała. -,-
|
U mnie nie raz opiekunka przypaliła jedzenie i raz mnie tak, wkurzyła bo nie zajmowała się dzieckiem więc, ją zwolniłam . A raz miałam przypadek że samochód którym przyjechała stał i stał, ona nie mogła pojechać i musiałam przeprowadzać rodzinkę. ;/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:05. |
|