![]() |
Czar, Tidus2004... te fotostory jest rewelka. Czar ładnie piszesz wiersze. Ja sama je pisze, ale ten poprostu mnie zachwycił moja ocena to nieskończona liczba/100.
Piszcie dalej, a wszyscy na forum pewnie będą szczęśliwi. :w000t: :clap2: |
Cooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
Cytat:
|
Jak tylko zobaczyłam że ktoś robi fs na temat Harrego Pottera, miałam ochotę tak głośno i wyraźnie zaprotestować bluźnierczym tekstom nie dorastającym do pięt JKRowling... No tak... Zamierzałam to zrobić... Ale po przeczytaniu fs czuję się oszołomiona... Po pierwsze... Zdjęcia... Nie wierzyłam że komuś uda się przedstawić realia Hogwartu... wam się udało... Ten pociąg to był poprostu strzał w dziesiątke... Naprawdę świetne zdjęcia. Po drugie... Choć tekst i fabuła nie jest od razu wciągająca to z każdym odcinkiem się rozwijacie... A to jest najlepsza rzecz którą może posiadać twórca fs i niestety mało osób to posiada... Jesteście naprawdę zdolni... ;)
|
Cytat:
Mam pytanko - Możesz mi podać strony skąd ścignełaś dodati do TS2 z Pottera? |
Cytat:
|
Ponieważ jestem fanką HP i mogę być wyczulona na różne błędy, niesprawiedliwe bądź całkowicie uzasadnione, to z góry przepraszam.
W pewnym momencie David zabrał głos. Jego wypowiedź była podkreślona - już znacznie pewnym(...)- nie lepiej, już znacznie pewniejszym ? Uśmiech prof.McGonagal - "Na jej tworzy pojawił się lekki uśmiech, co bylo to naprawdę rzadkim widokiem" Może na jej twarzy ? i bez to... -zabraklo ci ł w wyrazie zamknął Harry -"To byłby niezły pomysł. Wszyscy jeszcze śpią. Na dodatek niedługo będzie świtać. Nie opłaca się iść spać już o tej godzinie." To tak jakoś dziwnie brzmi... a gdyby tak.. To byłby niezły pomysł. Wszyscy jeszcze śpią, za niedługo będzie świtać, więc nie opłaca się iść spać o tej godzinie. - wyjaśniła Hermiona, na której twarzy pojawił się uśmiech. wyjaśniła, Hermiona a na jej twarzy pojawił się uśmiech. - w wyrazie jakoś zabraklo ci ś - potem w wyrazie wielka zabrakło ci e, - "Przy każdym z nich stała wielka skrzynia", w którym czemu, w którym a nie wktórej ?? TO TYLE CO DO 2 ROZDZIAŁU - braklo ci literki d w do - poprosty może poprostu? - w wyrazie tam zabraklo ci m - poprzez pisze się razem - zresztą, też pisze się razem Dumbledore - "Nigdy nie sądziłem, że będę miał zaszczyt ciebie zobaczyć David." Nigdy nie sądziłem, że będę miał zaszczyt zobaczyć cię Davidzie. Chyba będzie lepiej. TO TYLE CO DO 3 ROZDZIAŁU - "Mówiła o kimś kto dzięki swojej potęgi" Mówiła o kimś, kto dzięki swojej potędze... TO TYLE CO DO 4 ROZDZIAŁU Teraz mam pewną wątpliwość dotyczącą dwóch bliźniaków. Czy oni na pewno mogli wrócić do Hogwartu?? Jeśli się nie mylę, to gdzieś pisało, że jeżeli ktoś opuści tą szkołe to wrocić do niej nie może. Teraz mniej poważnie... "Tak, więc Przeszukaliśmy razem z Zakonem Feniksa pół świata, aby znaleźć dziecko, które urodziło się dokładnie w tym samym czasie, co Harry." Nie musieli szukać aż tak daleko, jeżeli zależało im tylko na tym samym dniu i miesiącu urodzin. Przecież Neville ma taką samą datę urodzenia jak Potter :D . Trzymam kciuki za dalsze części. |
Ah ten Harry Potter wszedzie sieznajdzie.. No przyznam, że trudny temat szczególnie godny ukłonów.. Jest parę błędów jednak zauważyłam w kolejnych ocinkach znaczną poprawę.. Bardzo się ciesze dlatego wystawię ci hmmm 9/10 a masz co się tam będę:):)
________________________ Przygarnijcie Sierotkę:) :D |
Cytat:
A co do tematu - NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ NASTĘPNEGO ODCINKA NR 6!!!!!!!!! |
fajna stronka
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:43. |