![]() |
Odp: Wredna, besztająca baba:/:/
Wiesz co ja to z nią sobie inaczej poradziłam. Też mnie strasznie wkurzała. Więc, żeby jej już więcej nie spotkać (bo po co?) wpisałam boolProp.... i wybrałam opcję "Objects Error" po pojawieniu sie tej niebieskiej tabelki i wciśnięciu delete, nie powróciła. ;)
|
Bez tej "upierdliwej (tramwajowej?) babci" gra byłaby mniej atrakcyjna :) Chociaż kiedyś zesłałam ją do domu starców. Takie przedmieście.
|
powtaram tej pani zadeckiej się nie usunie onajest zwykłym NPC nie trzeba jej usuwać jej co wy się tak n a nią uparliście żebyją zabić niech sobie żyje a co mi tam
|
Ja nie mam NŻ, ale ta pani Zadecka wychodzi mi czasem ze studni życzeń...
|
Co takiego?! Wychodzi ci ze studni życzeń?! W jaki sposób?!
|
Gdy życzenie mojego sima nie chce się spełnić, wychodzi pani Zadecka, i karci wszystkich domowników, po jakimś czasie wychodzi z domu.
|
a co odnosząc się do pytanie detch na stronie 1 tego tematu to da sie zswiększyć kodem boolprop TestingCheatsEnabled true klikajac z shiftem na skrzynke pocztowa i naprzykład wybierac różne NPC i one będa przychozi c iu zostawiać
|
Na parceli publicznej moje simy się przytulały i chciały się pocałować, a ona ich zaczęła karcić
|
zadecka??? ONa jest Spoko jak jej sie nic nie robi ale jak sie podejdzie to daje czadu!!!
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:46. |