![]() |
Odp: The sims 2: Własny biznes - komentarze
Moim zdaniem całkiem fajny dodatek. Moja simka prowadziła biznes (sklep) na parceli publicznej ale w końcu sprzedałam ten biznes bo nie chciało mi się cały czas jeździć na parcelę publiczną. W innej rodzince zrobiłam domowy biznes (to była rodzinka 5-osobowa z psem) ale drażniło mnie że za dużo simów się tam kręci. Moja ocena: 9/10
|
Ta gierka dla mnie jest supciowa!Xd.No bo...mozna miec wlasny sklep,sprzedawac rozne rzeczy,roboty.Wogole moja ocena t0 10/10 :)
|
Ten dodatek nie jest taki zły ;)
Może denerwować ciągłe jeżdżenie na parcelę publiczną, ale na to można przymknąć oko :D Moja ocena 9/10 |
Bardzo fajny dodatek ;]
Najczęściej mam kwiaciarnie :D 8.7/10 :P |
10/10
Najlepszy dodatek (no, szczrze jeden z trzech najlepszych) Zawsze robię zoologiczny :) |
U mnie Własny Biznes zajmuje w rankingu dodatków piąte miejsce na osiem możliwych
(wyprzedzają go CPR, CW, Zwierzaki i OŻ). W tym dodatku najbardziej podobają się rangi oraz urządzenia do budowy robotów, układania kwiatów i robienia zabawek. Preferuję biznes na parceli mieszkalnej, gdyż faktycznie męczące jest ciągłe jeżdżenie na parcelę publiczną. |
ja tam lubie ten dodatek tylko ma minus szybko sie nudzi ;(
|
Mi się ten dodatek nie nudzi ^^
Poza głównymi nowościami, czyli otwieraniem własnego biznesu, dochodzą różne piękne tapety, podłogi, a także obiekty ;) Zwłaszcza przepadam za takimi ładnymi telefonami ;D Wspaniały dodatek =) |
Dodatek fajny. Ale denerwuje mnie wręcz kretyńskie zachowaniu się simów w sklepie.. Bez przerwy leją się na poduszki bądź biją na balony z wodą. To jest chore! Ale oprócz tego dodatek (dla mnie) jeden z lepszych ;)
|
@Konik: Ale to jest czasem dobre, bo jak się ma urządzenie biletującą, to simowie płacą pieniądze za każdą godzinę spędzoną w sklepie :P
Osobiście często używam tego "sprzętu", bo klienci uwielbiają tańczyć przy radiu =D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:28. |