![]() |
Oczywiscie, ze ten dodatek nie bedzie kosztował więcej niż 100 złotych.
To nie działa w taki sposób, że gra kosztuje w Niemczech 34euro to w Polsce bedzie kosztować 34*4. Wiec jak myslisz, dlaczego Niemcy, ktorzy mieszkają blisko granicy kupują gry w Polsce? |
Cytat:
Zresztą pożyjemy, zobaczymy...do września niedaleko. |
Cytat:
jak nie daleko, dla mnie to straasznie daleko :(... juz nie moge sie doczekac tych simsow!! a tak apropos bo ja do tylo z wiadomosciami o glamour (wiem ze tu o nich nie mowimy...) ... ale moglby mi ktos jakies zdj. podeslac jesli takie sa ?? |
ktosia takich nie ma
|
No nie jak zobaczyłam tą cenę to normalnie...ZA DROGIE!! Dodatki kosztowały zawsze ok. 80 zł. a niektóre nawet 50 zł. To ej...Zwierzaki nie powinny tyle kosztować! No ale wiadomo że im więcej będzie kosztować tym lepiej dla EA i tych innych. A skoro Simy są praktycznie najbardziej znaną grą to oni mają frajde bo dużo osób chce mnieć Simy... :con: ....spróbujcie przeliczyć jaka będzie suma gry THE SIMS 2 ZWIERZAKI gdy kupią je wszystkie osoby które kupią. Dopiero wam szczęka opadnie. A EA będzie się cieszyć do białego rana! ;P ;P ;) :wacko: :con:
|
Nareszcie. Nie mogłam sie doczekać keidy wyjdzie jakis dodatek o zwierzętach. :) Ciekawe czy zwierzaki tez będą mieć określoną długość zycia, drzewa genealogiczne itd.
|
nie panikujcie! Niemcy są drogie, zawsze tam są wyższe ceny.. jeju, nie może kosztować więcej, niż podstawowa gra! albo plotka, albo ktoś przeliczył cenę z niemieckiej na naszą..
|
Niekoniecznie! Cena w Niemchech może być różna w porównaniu do Polski. Zależy też co...no ale trzymajmy kciuki za 80 zł !! :D
|
Extra !
Cytat:
Normalnie zarąbiście ! Z niecierpliwością czekam na ten dodatek :* |
Kochane zwierzaki
Ja to już nie mogę się doczekać tego dodatku, chociaż i tak dotanę go pewnie dopiero na gwiazdkę (wtedy też dostanę wszystkie inne dodatki ,chyba :O )
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29. |