TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30956)

x_tina 17.06.2006 13:27

Oczywiscie, ze ten dodatek nie bedzie kosztował więcej niż 100 złotych.
To nie działa w taki sposób, że gra kosztuje w Niemczech 34euro to w Polsce bedzie kosztować 34*4.
Wiec jak myslisz, dlaczego Niemcy, ktorzy mieszkają blisko granicy kupują gry w Polsce?

Agita 17.06.2006 17:05

Cytat:

Napisał x_tina
Oczywiscie, ze ten dodatek nie bedzie kosztował więcej niż 100 złotych.
To nie działa w taki sposób, że gra kosztuje w Niemczech 34euro to w Polsce bedzie kosztować 34*4.
Wiec jak myslisz, dlaczego Niemcy, ktorzy mieszkają blisko granicy kupują gry w Polsce?

Też uważam, że to nie wyjdzie tak drogo, ale inne dodatki wcześniej kosztowały mniej niż 34 euro.
Zresztą pożyjemy, zobaczymy...do września niedaleko.

ktosia93 17.06.2006 18:18

Cytat:

Napisał Agita
Też uważam, że to nie wyjdzie tak drogo, ale inne dodatki wcześniej kosztowały mniej niż 34 euro.
Zresztą pożyjemy, zobaczymy...do września niedaleko.

jak nie daleko, dla mnie to straasznie daleko :(... juz nie moge sie doczekac tych simsow!!
a tak apropos bo ja do tylo z wiadomosciami o glamour (wiem ze tu o nich nie mowimy...) ... ale moglby mi ktos jakies zdj. podeslac jesli takie sa ??

filipw3 17.06.2006 19:03

ktosia takich nie ma

krolik1995 17.06.2006 19:13

No nie jak zobaczyłam tą cenę to normalnie...ZA DROGIE!! Dodatki kosztowały zawsze ok. 80 zł. a niektóre nawet 50 zł. To ej...Zwierzaki nie powinny tyle kosztować! No ale wiadomo że im więcej będzie kosztować tym lepiej dla EA i tych innych. A skoro Simy są praktycznie najbardziej znaną grą to oni mają frajde bo dużo osób chce mnieć Simy... :con: ....spróbujcie przeliczyć jaka będzie suma gry THE SIMS 2 ZWIERZAKI gdy kupią je wszystkie osoby które kupią. Dopiero wam szczęka opadnie. A EA będzie się cieszyć do białego rana! ;P ;P ;) :wacko: :con:

Justine 17.06.2006 19:42

Nareszcie. Nie mogłam sie doczekać keidy wyjdzie jakis dodatek o zwierzętach. :) Ciekawe czy zwierzaki tez będą mieć określoną długość zycia, drzewa genealogiczne itd.

Chocolatté 17.06.2006 19:47

nie panikujcie! Niemcy są drogie, zawsze tam są wyższe ceny.. jeju, nie może kosztować więcej, niż podstawowa gra! albo plotka, albo ktoś przeliczył cenę z niemieckiej na naszą..

krolik1995 18.06.2006 10:45

Niekoniecznie! Cena w Niemchech może być różna w porównaniu do Polski. Zależy też co...no ale trzymajmy kciuki za 80 zł !! :D

Electra 18.06.2006 17:00

Extra !

Cytat:

Napisał Dan

Normalnie zarąbiście ! Z niecierpliwością czekam na ten dodatek :*

Reggie 18.06.2006 20:23

Kochane zwierzaki

Ja to już nie mogę się doczekać tego dodatku, chociaż i tak dotanę go pewnie dopiero na gwiazdkę (wtedy też dostanę wszystkie inne dodatki ,chyba :O )

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29.