![]() |
Ja tam z niczym nie miałam problemu , oprócz KLON PRACOWNIK , bo mi ten klon wodę leje z konewki na podłogę :blink: , a potem staje na kwiatkac h i się spala i jest pożar :blink: . Dziwna sprawa z tym klonem!
|
Cytat:
|
Potrzebuję " magiczne fasolki" a nie wiem gdzie je zdobyć. Pomocy!
|
u sprzedwcy w abrakadabrowie (tego gostka z cygańskim wozem :D) lub w niebie z tym że trzeba najpierw sobie fasolę wystarczająco wysoką wyhodować :P
|
Ja się już nauczyłam sztuki lewitowania.Ale odjazd
|
chyba nie ty ale twoi simowie :P mi się najbardziej z tych wszystkich umiejętności podoba duch - a najbardziej przydatnym jest teleportacja :D
|
Mam pytanie czy fasola giedyś przestaje rosnac i czy mozna się po niej wspiąć i czy na fasolce wyrastaja kwiatki lub cos w tym stylu a gdyby fasola skończyła by rosnąć i mozna by sie po niej wspiąć to co jest w "niebie"???
|
Serduch01 ja mam sztuke elektrycznej dłoni. Wypasione!!! Wszystkich sąsiadów których nie lubie mogę porazić prądem!!! Full wypas!!!
|
Może ten temat już był to przepraszam czy jak urosną mi juz wszystkie diamenty czyli fioletowy biały czarny granatowy zielony żółty czerwony czy moze wiecej urosnać takich diametów w takich samych kolorach?? :(
|
Dokładnie nie wiem... Chyba nie. Ja mam tylko jeden diament.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:10. |