![]() |
Odp: Wasze rekordy !!
Cytat:
Teraz w nowej rozgrywce będę mniej mnożyć moje simy, bo strasznie rozbudowałam drzewo i nie ogarniam (ponad 50 simów). Teraz będą mieli najwięcej po troje dzieci :D Ale co ja poradzę, że ja tak lubię je rozmnażać i patrzeć jak im się geny mieszają.... |
mi się bardzo szybko nudzą stworzone przeze mnie rodzinki xD zazwyczaj zostawiam je po paru dniach. o wiele dłużej gram maxisowymi simami, one mają ciekawe historie ;)
|
Najdłużej wytrzymałam 2 tygodnie. I to był mój rekord. Zwykle gram rodzinkami 3-6 dni.
|
Cytat:
|
Mój rekord? Odkąd wyszło TS3, gram cały czas jedną i tą samą rodziną... Rzecz jasna nie dosłownie, bo do tego czasu zdążyła się już trochę rozrosnąć :D Mam tam już trzy pokolenia. Dla większości pewnie to mało, ale gram na epickiej długości życia.
|
jakiś niecały miesiąc ale to nie była tak jakby 1 rodzinka tylko taka wieeeeelo pokoleniowa
i to byli biedacy |
Ja najdłużej grałam 2 miesiące jedną rodzinką w tamtym roku ;)
|
Hmm...najdłużej grałam chyba 3 dni. Założyłam małżeństwo, urodziła się córka i doszła do wieku nastolatki. Chciałam wyprawić ją na studia, ale mi się znudziła ;)
|
Najdłużej grałem rodzinką Vailey, ok. 13 miesiący. Dość duże drzewo genealogiczne (ok. 5 pokoleń) Początki tej rodzinki sięgają stycznia 2010 r, a potomek tego rodu wciąż mieszka w ogromnej willi w Weronie x) choć nie gram już Adrianem Vaileyem ;)
Niemniej, fajnie mi się nimi grało. |
Krótko gram moimi simami, nudza mi się :P Najczęściej tworzę parę, stają się małżeństwem, mają dzieci, dzieci mają dzieci i koniec :D Ostatnio stworzyłam nową rodzinę, na razie gram nią cztery dni, zobaczę ile wytrzymam...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:00. |