![]() |
Dzięki u dzieci nie szukałam, a u nastolatek nie wiem może nie zauważułam, ale napewno nie poaczałam na ta fryzury pod gwiazdką, muszę sprawdzić.
|
ja ich nie mam, tylko jak wpisze w trybie tworzenia rodziny boolProp testing..... shif+n dopiero wtedy mi sie pojawiaja, ale nie robi mi to wiekszej roznicy, albowiem nie gustuje w czyms takim ;)
|
ja czytalam ze oprocz wigili i sylwestra ma byc wielkanoc i hallowen...szkoda ze nie ma.... :(
|
no szkoda :(:(
|
halloween jest
w sumie to by mogli najpierw zobaczyć co naprawdę jest w grze, a później robić okładki -_- potem piszą, że jest niby na Wielkanoc a tam nic takiego nie ma _-_ |
No wiem te trzy rzeczy to ja mam od dawna ale myslalam, że można urządzić jakąs imprezę hallowenową i nie ma wielkanocy ...a mialo to byc
|
Jak upiec ciasteczka Św. Mikołaja? Ile musze mieć pkt gotoewania? mam z 4 i niemam takiej opcji anie rano anie wieczorem ani w wigilie:/ Może juz ktoś pisał o tym ale niedoczytałem więc sorrki :)
|
Cytat:
Cytat:
berata edit: Zamiast pisać 2 posty pod rząd skorzystaj z opcji 'edytuj' ;) |
Wigilia... ale?
Ludzie jak wyprawić Wigilię? Mój sim ma 6pkt. gotowania i nigdzie tego nie mam o żadnej porze dnia! Czy trzeba mieć max gotowania żeby się dało?
P.S. Monia1993 napisała: "No mi sie wydaję,że normalnie ją robisz... wg. robisz sniadanie i nazywasz ta sniadaniem wigilijnym... " niestety nie masz racji bo to jest zdięcie kolacji wigilijnej ze strony www.simsomaniakcenter.pl czy jakoś tak http://img203.imageshack.us/my.php?i...wkz2ghd1gr.jpg |
nie ma wielkanocy? hmm w zapowiedzi wyczytalam z jest.
Ja ta gre dostane 24 grudnia . Bede tu zerkac |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:30. |