![]() |
Odp: Wygląd
Mnie chyba najbardziej brakuje opcji "zobacz nieczytane posty" (czy jakoś tak:P). Bo jednak jak wchodzę na forum, to muszę wejść oddzielnie do każdego tematu, a czasem mi się nie chce :P
|
http://forum.thesims.pl/search.php?searchid=1294623
Hm? ;) @down: tak, dałam linka do "nowych postów" :) Ale pojęcia nie miałam, że nawali xD |
Niestety nie wiem co powinno być w tym linku, bo jak w niego kliknę to pojawia się ramka "Wiadomość: Niestety - brak wyników."
Ale w każdym razie, mimo swej ślepoty, odkryłam opcję "nowe posty" xD Więc przepraszam za poprzedniego posta, zwracam honor :D |
Dla mnie jest trochę taki jakby stary :PIsi napisała "Logo jest trochę przestarzałe ,, I się zgadzam :p
|
Mi się bardzo nie podoba. Powinno być więcej skórek niż ta i ta druga, w której niektóre obrazki nie działają.
|
Kiedyś nadejdą zmiany, ale pierw musimy do tego przekona sz.p. shootersa.
Ale już nie wznawiajmy tematu, gdyż w chwili obecnej administracja nic nie jest w stanie z tym zrobić. |
Cytat:
|
Mi się podoba wygląd forum.Prosty,ale nie za surowy.
|
Mi podoba się wygląd forum. Przejrzysty oraz funkcjonalny, lecz może być lepiej.
|
Ja bym zmienił styl na trochę ciemniejszy oraz zrobił paski za pomocą ikon ze simsów.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05. |