TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

Alicja008 19.07.2008 19:05

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Ola sory, ale ja z Lipsctick się już pogodziłam i kupowanie po tańszej cenie przed premierą nie jest piractwem pod warunkiem, ze płyta jest oryginalna.

cassant 19.07.2008 19:12

A wątpię żeby była oryginalna przed premierą . Ale nie róbmy offtopu i żeby nie było, że się czepiam.

edit:200 post :)

kubuss 21.07.2008 11:11

Nie wiem czy już ktoś dawał oficjalny trailer do gry ?? Jak tak to sorry http://pl.youtube.com/watch?v=x0zZapAvGfM <----- chyba oficjalny trailer ^^

NaNiKo 21.07.2008 12:21

Cytat:

Napisał Ola (Post 826055)
A wątpię żeby była oryginalna przed premierą . Ale nie róbmy offtopu i żeby nie było, że się czepiam.

Oryginał przed premierą? Jak najbardziej. Ja osobiście nigdy nie mam czasu się gdzieś wyrwać, ale naprawdę przy odrobinie szczęścia można kupić przed premierą.

A ja? Phi, kupię. Nie wiem tylko jeszcze skąd wezmę pieniądze.

Cytat:

Napisał Ola
tak 79 zł. I wcale nie wyjdą 26 sierpnia tylko na początku września chyba 4/6.

O ile się orientuję premiera jest pod koniec sierpnia właśnie.

Pff, do tej pory nie oglądałam żadnych zdjęć, nic. Chyba pora dowiedzieć się, co to nowy dodatek przyniesie ^^'

Szczur 21.07.2008 12:43

Cytat:

Napisał Ola (Post 826055)

Już prościej o oryginał przed premierą. Skąd mają być piraty skoro nie wypuszczono oryginałów? Przecież pirat powstaje z oryginału. A przed premierą dostaje się zwykle, jeżeli się kupuje z wyprzedzeniem. Tzn. zamawiasz w sklepie internetowym.

STAR 21.07.2008 19:28

Zawsze jakoś sobie marzyłam żeby Simowie mieszkali w bloku a nie w domkach bo to staje się już dość monotonne. ;] Dobrze że zrobili ten dodatek ale pewnie nie kupie bo kiepsko z forsą . ;]

cassant 21.07.2008 19:42

Cytat:

Napisał Szczur (Post 827133)
Już prościej o oryginał przed premierą. Skąd mają być piraty skoro nie wypuszczono oryginałów? Przecież pirat powstaje z oryginału. A przed premierą dostaje się zwykle, jeżeli się kupuje z wyprzedzeniem. Tzn. zamawiasz w sklepie internetowym.

Serio. Nie pomyślałam logicznie :).

Cytat:

Napisał NaNiko
O ile się orientuję premiera jest pod koniec sierpnia właśnie.

Czytałam temat założony przez Wieśniaka i było wyraźnie napisane, że we wrześniu. Chyba, że coś się zmieniło.

NaNiKo 21.07.2008 21:24

Cytat:

Napisał Ola (Post 827642)
Serio. Nie pomyślałam logicznie :).

Czytałam temat założony przez Wieśniaka i było wyraźnie napisane, że we wrześniu. Chyba, że coś się zmieniło.

Nieuważnie czytamy xP? Na zwiastunie- "W sprzedaży w sierpniu 2008"

Cytat:

Napisał Désignér (Post 826017)
Bo premiera będzie 28 sierpnia, czyli prawie we wrześniu. :( :( :( :( :( :( :( :( :(

magda1984 22.07.2008 09:38

Cytat:

Napisał NaNiKo (Post 827764)
Nieuważnie czytamy xP? Na zwiastunie- "W sprzedaży w sierpniu 2008"

Jesli masz na myśli ten zwiastun który ktoś podał kilka postów wyżej, to też nieuważnie czytasz albo nie znasz angielskiego bo summer o znaczy wakacje, czyli dodatek ma wyjść w wakacje 2008 a kiedy dokładnie...to pewnie nigdy nie wiadomo :)

Searle 22.07.2008 09:40

Ja też gdzieś czytałam, że przesunęli datę premiery z sierpnia na bodajże 4 września.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:36.