![]() |
Odp: Fontanna życzeń...
Lipstick, wybacz ale zaczynasz mnie denerwować, zastanów się czasem co piszesz...
Jak widać nie miałam dzisiaj czasu, a teraz to już totalnie mi się nie chce. Odcinek dodam 11.08 =) Pozdrawiam ^^ |
pytam się tylko kiedy nowy odcinek ale jak to już jakaś zbrodnia to wybacz
|
Vanilla: szkoda, że nie udało Ci się dodać, ale poczekamy;).
Lipstick: nie chodzi tylko o to, że zapytałaś, tylko w jaki sposób to zrobiłaś... |
normalnie się zapytałam Libby widzisz coś złego w "ej no kiedy nowy odcinek"
|
Ja widzę.:<
To 'ej no' przepełnione pretensjami. Wiem, przesadzam. xd Czekam z niecierpliwością.:> |
wampiś: dokładnie to samo miałam na myśli, ale już mi się nie chciało pisać. To jest temat o FS Vanilli i sama autorka nas prosiła, żeby nie robić tu offtopu. Dajmy sobie spokój.
Vanilla: Wybacz za offtop. Ja się tylko zastanawiam, czemu ma służyć przeprowadzka Karoliny. Być może pozna tam jakiegoś fajnego faceta... Fajnie by było;). Wracaj szybko.:) |
Hej! :) Wcześniej nie czytałam twojego fs, ale coś mnie natchnęło i zabrałam się za lekturę i przyznam, że pierwszy odc. był trochę nudny, ale takie zazwyczaj są początki, potem się już wciągnęłam i dobrnęłam do końca i muszę powiedzieć, że zyskałaś nową czytelniczkę :), czekam na następny odcinek i pozdrawiam ;)
|
na początku nie zapowiadało się ciekawie ale teraz coraz bardziej mi się podoba
moja ocenka 9/10 |
Twoje fotostory są jak pociąg - z początku niezbyt ciekawe, z każdym odcinkiem nabierając coraz to większego rozpędu - widać, że pisanie sprawia Ci dużą przyjemność. 9/ 10
|
Przeczytałam wszystkie odcinki i muszę przyznać, że fs bardzo fajne. (;
Dopatrzyłam się błędów, trochę przeszkadzają, ale ujdzie... 9/10 - czekam na kolejne odcinki. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:01. |