TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Droga do Celu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45715)

VerkuŚ 24.10.2008 19:10

Odp: Droga do Celu

Heh szkoda ze nie ma Happy zakończenia ale i tak bardzo dobry odcinek ;>
Zresztą wszystkie są w porządku
Mnie sie tam podoba
;>

ptasie mleczko 24.10.2008 19:53

czuję się pominięta. Też byłam tutaj od początku do samego końca i zostawiałam po sobie ślady. no cóż widocznie nie zasłużyłam na tytuł "stałego czytelnika" :(
a ja powiem, że zakończenie było wyrombiaszcze, pomysłowe, nikt się tego nie spodziewał. Prawdę mówiąc spodziewałam się, w trakcie czytania, że padną sobie z matką w ramiona, Dave zostanie zrehabilitowany, a Michel poprosi ją o rękę, czy tam coś, a tu takie zaskoczenie. Podobało mi się. Nie wszystkie fs muszą się kończyć happy endem.
Szczególnie chciałam wyróżnić opis samego wypadku - był świetny
i pierwsze zdjęcie - długo mu się przyglądałam w zachwycie, zresztą już nie raz mówiłam, że zdjęcia robisz zawodowo
no to tyle, czekam na kolejne fs z niecierpliwością, ale będzie mi trochę brakowało Moniqe

NaNiKo 24.10.2008 20:23

Łaa. Jesteś zła xD
Ostatnio przestałam czytać jakiekolwiek fs. I tak se siedzę na forum i wpadłam na ostatni odcinek... Przeczytałam wszystkie od początku do końca i jestem zauroczona. Nie, żebym jakoś zaraz padała Ci do stóp, mam nadzieję, że rozumiesz xD, ale naprawdę- kawał dobrej roboty. Nie ciągnęłaś tego w nieskończoność, nie zrobiłaś z tego nudnej telenoweli. I ten nie-Happy-End <3

niepokorna 24.10.2008 20:47

Przepraszam,że nie skomentowałam... :(
Co do tego odcinka - bardzo, ale to bardzo spodobało mi się takie przywiązanie do tytułu. Całe FS bohaterka dąży, by poznać swoją matkę. Gdy już ją poznała, nie mogła jej się nawet pzyjrzeć.
Smutno. Smutno mi jak nie wiem co,że ją uśmierciłaś.
A wszystko miało się ku dobrej drodze...
10/10
bez wątpienia

Rainbow 24.10.2008 21:40

Ja przegapiłam odcinek przedostatni i zaczęłam ostatni czytać dziwiąc się,że nic nie rozumiem :P

Ale do rzeczy...moim zdaniem fotostory jest (było?) naprawdę rewelacyjne.Świetnie "poplątałaś" razem wszystkie wątki i wyszło zarówno interesująco,jak i realnie.Brawo! :)
Chociaż jeśli chodzi o Carolyn domyśliłam się tego po części przy którymś z wcześniejszych odcinków ;)

I bardzo dobrze,że nie było Happy End'u-bynajmniej nie jest banalnie.

Odessa 25.10.2008 10:38

łał nie myślałam że ją uśmiercisz ^^ szkoda. Kiedy pojawi się prolog??
A za ten odcinek oczywiście 100000000000000000000000000000/10

Karcia028 25.10.2008 11:21

Super ze nie zrobiłaś Happy Endu dzięki temu te fs się wyróżnia
Czekam już na następne fs bo to było wspaniałe

Panna Lawenda 25.10.2008 13:05

Dzięki ci, że nie było happy end-u. Fajnie się skończyło, wzruszyłam się :)
Nie było to, aż tak nieszczęśliwe zakonczenie. W końcu przynajmniej odnalazła matkę. A to, że umarła... Powiedziałabym, że takie neutralne jest. Z niecierpliwością czekam na następne fs. Miejmy nadzieję, że będzie równie dobre.
Pozdrawiam,
Dyskotekowa Imprezowiczka

Nyks 25.10.2008 14:35

Dziękuję Wam za wszystkie komentarze. Niestety epilogu nie będzie, ponieważ usunęły mi się wszystkie postacie z FS (?) została tylko Monique ^^".
Chciałam Was tym nie-happy endem zaskoczyć i jak widzę - udało mi się to!
Dziękuje wszystkim, że przy mnie byli:) i żegnam się z Wami :')

Fiorella 25.10.2008 22:46

Zamiats Happy End'u zrobiłaś Happy Sad. Bo sumie wszystko się wyjaśniło, było wiele szczęśliwych chwil i w ogóle Nas zaskoczyłaś.
Ocena (za odcinek): 10/10
Oby tak dalej. Cało fotostory było naprawdę udane, ciekawe i niewątpliwie wciagające.
Nie mam żadnych watpliwości dając ocenę: 10/10
Czekam na epilog.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:33.