![]() |
Odp: Nowi moderatorzy.
chcialam tylko oglosic, iz dzieki Oaz mam juz uprawnienia - dlatego mozecie sie juz do mnie zglaszac ze sprawami administracyjnymi.
|
Już każdy pogratulował.
Zamykam! |
ok, jako, ze starlight musial nas opuscic (wiecej przeczytacie w "bananach"), postanowilismy wybrac nowych moderatorow. na probe opiekuja sie poszczegolnymi dzialami, potem moze awansuja! tak wiec moderatorem od dzialu The Sims 3 zostala ilona a od dzialow Zdjęcia z gry i SimsZone Gingers, gratki!
|
co zrobił Starlajt?
no i gratuluję ilonie oraz dżindżiemu :* a w ogóle,to obrażam się,że znowu zapomnieliście o mnie przy wybieraniu nowych modkóff :angry: i czemu ta durna emotka nie działa wa mać |
napisalam w swoim poscie, czytajcie ze zrozumieniem, dziekuje pozdrawiam
|
ABUAHAHAHAHAHA
wiedziałam,że byłby za idealny,gdyby jeszcze umiał dobrze rysować! dziękuję cenciu,także Cię pozdrawiam,jesteś naprawdę wspaniałą personą |
Oczywiście gratulejszyn dla Ilony która zawsze jest pomocna, miła i ma cierpliwość do każdego mojego pytania które jej zadam =) Mam nadzieję że niedługo zostania awansowana na takiego normalnego moda.
|
Gratuluje :D
Ciesze się tym bardziej, że przepowiedziałam Gingersowi, że dostanie moda i wyszło na moje :D Oby szybko awansowali Was na smodów, wtedy będzie hardkor xD Aczkolwiek "żyleta" jest ciągle moja =D @Gingers: Chciałabyś XD CO EDYTUJESZ MOJE POSTY? Jesteś takim samym kłamcą jak Starlajt! @Gingers: to już obraza :c |
Nie sądzę by ktoś miał mieć jakiekolwiek zastrzeżenia podczas okresu próbnego pracy nowych moderatorów, więc zapewne szybko awansujecie na Moderatorów globalnych.
Z tego miejsca chciałbym Wam serdecznie pogratulować i cieszę się, że dysponujemy kolejnymi jednostkami do brudnej roboty :P A więc życzę miłej pracy i ku chwale forum. :D |
Ow, ale kiepsko ze starlajtem :c
Gratulacje dla nowych modów :] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:18. |