![]() |
Odp: Które akcesoria są najlepsze?
Dla mnie najlepsze są Na święta. Fajnie jest spotkać Mikołaja :)
|
Cytat:
|
Odp: Najlepsze z najlepszych
Dla mnie IKEA bo sa fajowe meble i se muszę to kupic bo jeszcze nie mam^_^
|
Odp: Najlepsze z najlepszych
Ja musze kupic IKEA'e i Garden & Palace
|
odradzam rodzinne akcesoria,słyszałam że kiepskie.
szyk i elegancja-meble ok,ciuchy jako tako. impreza-żadna rewelacja,kilka nowych ubrań i trochę akcesorii. może któryś z nowszych? ikea,młodzieżowy styl....? |
Cytat:
Czyli kupi. Ja polecam rozrywkę rodzinną jeśli chcesz zrobić pokój dziecku ładne tapety szafy itp. Szyk i elegancja oczywiście super ciuchy :D Ikea meble ,meble i jeszcze raz meble!!! Młodzieżowy styl wszystko dla nastolatków ja jestem z tego dodatku bardzo zadowolony jak robię nastolatków Moda z H&M Super ciuchy i bardzo fajnie możesz urządzić sobie własne H&M. Kuchnia i łazienka oczywista rzecz do kuchni i łazienek. Impreza sie przyda jak chcesz robic wielkie przyjęcia Nowe torty itp. Na Święta dodają modyfikację ,że przychodzi swięty mikołaj. Masz tam fajerwerki itp. |
Według mnie Moda z H&M i Szyk i Elegancja.Why?Bo dzięki Modzie mam "fajoskie" ciuchy dla swoich simów a Szyk i Elegancja bo ładnie mogę dom urządzić :D
|
Odp: Które Akcesoria są najlepsze?
Najlepsze chyba Ikea, Święta i H&M. Co nie? ;)
|
Moda z H&M chyba najlepsza jak już
|
JA bardzo lubie:
Na Święta/ Zestaw Świąteczny. Szyk i Elegancja. Moda z H&M. Kuchnia i Łazienka. Ikea Urządza Dom Rezydencje i Ogrody. |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:35. |