![]() |
|
Odp: Traktat Przymierza
zabiję :c
jak mogłaś mi zabić Mikiego? : (( ofc poraza mnie Twoj styl pisania. |
O nie... Michael >.< Oczywiście brak mi słów jeżeli chodzi o opowiadanie po prostu wspaniałe, podobnie jak zdjęcia O ironio, czekam na kolejne twoje opowiadanie/fs :) pozdrawiam |
osz ty, jak moglas zabic Michaelcia :c !
moja ulubiona postac no i Wiki, ale jej jest mniej mi zal. Michaaeel Nie wybacze ci tego :( Swietnie to napisalas, dobrze, ze chociaz Setha nie zabilas. Fantastyczne. |
Na początku planowałam zabić Setha i Sarah, ale jakoś później po tej kłótni Michaela z siostrą stwierdziłam, że jednak on jest najlepszy do tej roli.
Jak już wcześniej pisałam (nawet kilka razy) kolejnej części nie będzie, ale mam już dwa rozdziały kolejnego opowiadania. Nie wiem czy zrobię z niego FS, gdyż brakuje mi wielu dodatków, których nie mogę nigdzie znaleźć. No i może być to pierwsze opowiadanie, którego nie skończę... Oczywiście dziękuję wszystkim za komentarze ;) |
Szkoda, że to już koniec...
Szkoda mi też Michaela:(... Od początku wiedziełam, że coś czuje on do Wiki... FS świetne... |
Piękny odcinek:). Szkoda, że to już koniec.
Było kilka drobnych błędów, ale to nic. Jak mogłaś zabić Michaela?! I Wiki?! Dobrze, że chociaż Setha ocaliłaś... Nie musiałaś nikogo zabijać. Piękne zakończenie. Mam nadzieję, że jeszcze zobaczę jakieś FS Twojego autorstwa.;) |
Dziękuję ;)
Libby, możliwe, że zobaczysz. Pracuje nad nowym FS...potrzeba mi tylko tytułu. |
Sory, że dopiero teraz, ale wyjechałam na kilka dni i przed chwilą wróciłam...
Michael!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie!!!!!!!!! Jak mogłaś!!!!!!! I Wiki!!!!!!! Nie ukrywam, że popłakałam się na końcu... Kurcze, szkoda, że już koniec... Już wiem, że w moim FS pojawi się postać o imieniu Michael, na cześć TEGO Michaela :) |
Zabiłaś Michaela ! .. I Wiki..
Oh :( Świetny koniec, bardzo wzruszający. Pzdr. ; * |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:50. |
|