![]() |
Odp: 'Why me?'
Czarnulko... co z kolejnym odcinkiem? ;>
|
hm.. Coś tak nad nim myślę. Chyba czas się za niego zabrać, ale to może potrwać z dobry tydzień ;]
|
No to bierz li się do roboty xd
|
Otóż to :D Od ostatniego odcinka minęły już prawie 3 tygodnie :)
|
Natchnij się! Z moim, spontanicznie walniętym epitetem!^^
|
Taaak ;) Dzięki Invi za ten świetny epitet, którym zarzuciłaś. Masz takich więcej? ^^
Cóż, na razie wyjeżdżam nad jezioro do Zdunowic ( koło Sulęczyna ). Tam możliwe, że będe miała chwilkę na naskrobanie czegokolwiek. pozdrawiam :) |
@up. Co prawda nie jest Invidią, ale:
bądź błyskotliwa; esprit; geniusz; inspiracja; inwencja twórcza; iskra boża; muza; polot; wena; zdolność kreacji; i jeszcze kilka wyrazów bliskoznacznych "natchnienie" z infobota, które chciałabym Ci napisać. ____________ FS jest świetne. Jestem cichą czytelniczką i... naprawdę, zazdroszczę pomysłowości. Ten Blake mi podpada O.o Czekam na następny |
Dzięki wielkie bubel za ten inspirujący komentarz, który naprawdę dał mi co nie co do myślenia. ; ) No i ciesze się, iż zyskałam kolejnego czytelnika ( nie wiem co prawda kiedy, ale miło, iż się ujawnił ;) )
|
Normalnie zawiedziona jestem Volturcia...mnie tu tyle czasu nie było,a tu tylko jeden odcinek...buuuu...nieładnie. I do tego taki roztrzepany ten odcinek:/ Ale ważne że piszesz i już nie mogę się doczekać następnego:) Lecę nadrabiać zaległości na forum:) Ah i jeszcze - nawet Blake nie przebije Iana:D
|
Przepraszam długo jeszcze ? :)
Potrzebuję przeczytać coś dobrego ,bo brak mi weny do mojego. Gasz jaki rym xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22. |