TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Co byście chcieli zmienić w Trójce? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50984)

lumpkin7 16.06.2010 20:49

Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?

ja chciałbym, aby Simsy były trochę żywsze, w The Sims 2 Simowie szybko, żywiej energiczniej wykonywali wszystkie interakcje a w The Sims 3 Simowie są tacy ciężcy, robią wszystko tak powoli, przymulają się i nie są takie świeże i energiczne. Trochę bym je odświeżył

Simka18 25.06.2010 18:34

A ja bym nic w nich nie zmieniała podobają mi się takie jakie są jest dobrze ;)

Miley98 29.06.2010 20:21

A ja bym dała nazwy miesięcy, zwierzaki oczywiście bezpośrednie wsiadanie do samochodu, choroby i inne takie.

cassidy007 01.07.2010 21:18

Oj tak, choroby i zwierzaki absolutnie.
I jakoś bardzo mi brakuje tego, że mogłam w jednym mieście sterować kilkoma rodzinami bez ustalania aktywnej.

zmokla95 06.07.2010 12:14

tak jak poprzednciy zwierzaki i choroby. Ponad to szybsze wykonywanie poleceń przez simów, normalniejsze wsiadanie do samochodu, więcej takich rzeczy niespodziewanych, może troche paranormalnych, żeby jedzenie wyglądało jak należy, simowie mieli jeszcze więcej interakcji sim-sim, sim-rzecz, żeby byl dostep do wszystkich sklepów, szpitala, żeby było więzienie, takie jakie powinno być i sytuacje np. że jakiś gangster ucieka z więzienia i wszyscy się boją, zjawiska atmosferyczne (mozliwe że powstanie taki dodatek, ale to JUŻ powinno być w 3), osiedla, rodziny zastępcze...

jak coś wymyślę jeszcze to dopiszę ;)

Askaris 12.07.2010 19:32

A mi siępodoba to co jest :) A z czasem dojdzie.

Mroczny Pan Skromności 14.07.2010 16:56

Grafikę, oczywiście
jeśli chodzi o opcje, to nie mam większych zastrzeżeń

Madelaine 15.07.2010 22:50

Dużo. Poczynając od zwierzaków, do chorób a także wsiadania do samochodu po ludzku. Zjawiska atmosferyczne. Według mnie to wszystko powinno być już zawarte bezpośrednio w trójce. Nie w dodatkach (jeżeli takowe będą istnieć). W końcu gra ma być 'realistyczna'. Prawda? W ogóle marzy mi się coś jak 'Gwiazda' z jedynki.

Sherlock 16.07.2010 07:52

Ja bym chciał tylko tyle, żeby rodziny wybierało się tak jak w TS2, po kliknięciu na domek, a nie jakieś profile i nie wiadomo co :|

Arisu 16.07.2010 09:51

Chciałabym, abym widziała Simowie wchodzili do sklepu spożywczego, teatru, szkoły (chodzi mi o to, że ja widzę jak np. robią zakupy :D)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:04.